Connect with us

Hirdetés

technokrata

Külön is letölthető a Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 helpje

Laptop

Külön is letölthető a Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 helpje

Az önálló letöltés lehetőséget ad a telepítés előtti tájékozódásra.

A Microsoft külön, önállóan is letölthetővé tette az SharePoint Portal Server 2003 teljes helpjét, amely egyébként csak a szerveralkalmazás telepítését követően és webes felületen lenne hozzáférhető.

A letölthető helpfile .chs formátumú, angol nyelvű HTML állomány, amelyet a Windows meg tud nyitni.

Tartalom (angol nyelvű)

– Startup and Settings
– Customizing the Portal Site
– Personalizing the Portal Site
– Working with Alerts
– Searching the Portal Site
– Working with Areas
– Working with the Site Directory
– Working with Backward-Compatible Document Libraries
– Managing the Portal Site
– Working with Windows SharePoint Services

A SharePoint Portal Server 2003 helpjének külön, önállóan letölthető magyar változatáról egyelőre nincsenek információink.

A Windows SharePoint Services egy webes csoportmunka-környezet, amely a Microsoft .NET-keretrendszer kivételesen megbízható és jól felügyelhető platformjára épül. A Windows SharePoint Services birtokában elég egy webböngésző, hogy a felhasználók olyan virtuális munkaterületeket hozzanak létre és használjanak, ahol módjuk nyílik dokumentumoknak, vitafórumoknak, listáknak, körkérdéseknek és más fontos járulékos információknak, például a csoporttagok állapotának és jelenlétének a kezelésére.

A Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 bővíti a Windows SharePoint Services szolgáltatásainak körét: rendszerezési, indexelési és felügyeleti eszközöket biztosít a SharePoint alapú helyekhez, valamint lehetővé teszi az egyes helyeken rögzített információknak a szervezet egésze számára való közzétételét. A Microsoft Office SharePoint Portal Server 2003 révén személyek szerint is irányíthatók az információk: kiválasztható a célközönség, valamint a személyes és a vállalati szükségletekhez való hozzáigazításra használható eszközöket is tartalmaz. A webkijelzők és az XML alapú nézetek segítségével rugalmas és robusztus alkalmazásintegrációra ad módot, a webszolgáltatások pedig bővíthető felhasználói felületen keresztül érhetők el.

Az Office SharePoint Portal Server 2003 része a Microsoft Office Rendszernek. Az új termék sokkal szélesebb körű értékeket nyújt az ügyfeleknek és a partnereknek, egy olyan sokoldalú, ügyfél-kiszolgáló alapú, XML-kompatibilis megoldás formájában, amely összeköti egymással az embereket, a csoportokat és a vállalatokat.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés