Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egy év után új MS Internet Keyboard driver is?

Egy év után új MS Internet Keyboard driver is

Laptop

Egy év után új MS Internet Keyboard driver is?

A Microsoft driveroldalán hosszú idő után új IntelliType Pro szoftver – végső soron az Internet Keyboard sorozat új drivere – jelent meg. Vagy – az IntelliPointhoz hasonlóan – mégsem?

Az IntelliMouse egerekhez hasonlóan augusztus 21-ei dátummal új driver jelent meg a Microsoft Download Centerben az Internet Keyboard billentyűzetekhez is. Az új, 2.2-es verziószámú IntelliType Pro a korábbi, 2.11-es drivert hivatott leváltani. Nyilván nem pusztán hibajavításról, hanem új funkciókról van szó, hiszen egyrészt hibajavítással nem kellett volna egy évet várni, másrészt az új IntelliType Pro mérete 9,96 MB, míg az előzőé csak 4,98 MB.

A hidegzuhany a letöltésnél következik – a 2.2-es új IntelliType Pro helyett ugyanis továbbra is a 2.11-es korábbi verziót kapjuk csak. Hogy hibáról van szó vagy csak a Microsoft lemaradásban van a driver elérhetővé tételével, azt nem tudni – mindenesetre érdemes sűrűn nézegetni a Download Centert, ugyanis a majdnem 100%-os méretnövekedés figyelemreméltó újdonságokat sejtet.



Szólj hozzá!

Laptop

Egy év után új MS Internet Keyboard driver is

Egy hete a Microsoft driveroldalán hosszú idő után új IntelliType Pro szoftver – végső soron az Internet Keyboard sorozat új drivere – jelent meg. De a link azóta mégis csak a régi verzióra mutatott. Mostanáig…

Az IntelliMouse egerekhez hasonlóan augusztus 21-ei dátummal új driver jelent meg a Microsoft Download Centerben az Internet Keyboard billentyűzetekhez is. Az új, 2.2-es verziószámú IntelliType Pro a korábbi, 2.11-es drivert hivatott leváltani.

A hidegzuhany a letöltésnél következett – a 2.2-es új IntelliType Pro helyett ugyanis továbbra is a 2.11-es korábbi verziót kaptuk csak. Úgy tűnik, nem hibáról volt szó, hanem csak a Microsoft lemaradásban van a driver elérhetővé tételével. Ez hivatalosan egyébként még mindig nem történt meg, ugyanis a letöltési link eltűnt az oldalról, azonban a driver már ott van a szerveren, és vélhetően nagyon hamarosan hivatalosan is megjelenik.

Az új IntelliType Pro mérete 9,96 MB, míg az előzőé csak 4,98 MB, azonban első ránézésre apró külső változtatásoktól eltekintve nem tapasztalhatók komoly újdonságok benne. Kiadására valószínűleg a később megjelent új Microsoft billentyűzetek (jobb) támogatása miatt van szükség.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés