Connect with us

technokrata

Egy év után új MS IntelliMouse driver?

Egy év után új MS IntelliMouse driver

Laptop

Egy év után új MS IntelliMouse driver?

A Microsoft driveroldalán hosszú idő után új IntelliPoint szoftver – végső soron az IntelliMouse sorozat új drivere – jelent meg. Vagy mégsem?

Augusztus 21-ei dátummal új driver jelent meg a Microsoft Download Centerben az IntelliMouse egerekhez. Az új, 4.1-es verziószámú IntelliPoint a korábbi, 4.01-es drivert hivatott leváltani. Nyilván nem pusztán hibajavításról, hanem új funkciókról van szó, hiszen egyrészt hibajavítással nem kellett volna egy évet várni, másrészt az új IntelliPoint mérete 9,86 MB, míg az előzőé csak 4,1 MB.

A hidegzuhany a letöltésnél következik – a 4.1-es új IntelliPoint helyett ugyanis továbbra is a 4.01-es korábbi verziót kapjuk csak. Hogy hibáról van szó vagy csak a Microsoft lemaradásban van a driver elérhetővé tételével, azt nem tudni – mindenesetre érdemes sűrűn nézegetni a Download Centert, ugyanis a több mint 100%-os méretnövekedés figyelemreméltó újdonságokat sejtet.Szólj hozzá!

Laptop

Egy év után új MS IntelliMouse driver

Egy hete a Microsoft driveroldalán hosszú idő után új IntelliPoint szoftver – végső soron az IntelliMouse sorozat új drivere – jelent meg. De a link azóta mégis csak a régi verzióra mutatott. Mostanáig…

Augusztus 21-ei dátummal új driver jelent meg a Microsoft Download Centerben az IntelliMouse egerekhez. Az új, 4.1-es verziószámú IntelliPoint a korábbi, 4.01-es drivert hivatott leváltani.

A hidegzuhany a letöltésnél következett – a 4.1-es új IntelliPoint helyett ugyanis továbbra is a 4.01-es korábbi verziót kaptuk csak. Úgy tűnik, nem hibáról volt szó, hanem csak a Microsoft lemaradásban van a driver elérhetővé tételével. Ez hivatalosan egyébként még mindig nem történt meg, ugyanis a letöltési link eltűnt az oldalról, azonban a driver már ott van a szerveren, és vélhetően nagyon hamarosan hivatalosan is megjelenik.

Az új IntelliPoint mérete 9,86 MB, míg az előzőé csak 4,1 MB, azonban első ránézésre apró külső változtatásoktól eltekintve nem tapasztalhatók komoly újdonságok benne. Kiadására valószínűleg a később megjelent új Microsoft egerek (jobb) támogatása miatt van szükség.Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin