Connect with us

Hirdetés

technokrata

CD-írási problémák kiküszöbölése XP alatt

Laptop

CD-írási problémák kiküszöbölése XP alatt

A Windows XP a CD-írók számára (is) kissé felkészületlenül látott napvilágot. Most újabb patch jelent meg, melyről bővebb információ és letöltés itt található.

Ez év elején megjelent a Q309691 verziószámot viselő javítás, ami a múlt év végéig elkészült CD-írókat Windows alatt tökéletessé tette.

Igaz, mostanában igen nagy lépésekben fejlődnek a legkülönfélébb, leggyorsabb CD-írók, de a Windows operációs rendszer nem tartja a tempót; az inkompatibilis hardverek listája mostanára szépen megnőtt, így igencsak időszerűvé vált egy újabb javítás kiadása.

Az egyik legfőbb problémát az jelentette, hogy a megírt lemezek csak és kizárólag azon az XP-n voltak olvashatók, amelyen a lemezt megírták. Gond volt még a megírt MP3 lemezekkel is, ugyanis ezek olvashatatlanná váltak, szinte mindegyik lejátszóprogram számára. Az sem (volt) ritka hiba, hogy a lemez olvasható, de egyes mappák és file-ok csak XP alatt váltak elérhetővé.

A legújabb, Q320174 sorozatszámot viselő javítás megoldja mindezeket a problémákat mind a Home Edition, mind a Professional verzió alatt.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés