Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Microsoft bejelentette a 11. Microsoft Tech•Ed Europe konferenciát

Laptop

A Microsoft bejelentette a 11. Microsoft Tech•Ed Europe konferenciát

A Microsoft Tech•Ed Europe 2004 konferenciára Amszterdamban kerül sor 2004. június 29. és július 2. között. A rendezvényen a fejlesztők és az informatikai szakértők tájékozódhatnak a termékekkel kapcsolatos legfrissebb hírekről, és megismerkedhetnek a legújabb technológiákkal.

A Microsoft bejelentette legfontosabb európai rendezvényét a Tech•Ed Europe 2004 Konferenciát, melyet a Microsoft Windows platformra megoldásokat tervező, fejlesztő, bevezető és felügyelő ügyfelek és partnerek számára rendez meg a vállalat. A fejlesztők és az informatikusok egyik legnagyobb európai konferenciájának számító Tech•Ed Europe 2004 megnyitó előadását rekordszámú, 6000 résztvevő fogja megtekinteni.

A szervezők a rendezvényre 7000 résztvevőt várnak, akik a négy nap alatt több mint 400 program közül választhatnak. A Tech•Ed Europe 2004 konferencián számos termék és kezdeményezés bejelentésére sor kerül, emellett kiscsoportos megbeszéléseken ismertetik a fejlesztőeszközök, a Windows Server Rendszer és a Visual Studio jövőbeli irányvonalait.

A nyitóbeszéd előadója: Jonathan Murray

A június 29-i nyitóbeszédet Jonathan Murray, a Microsoft EMEA-régiójának technológiai vezetője fogja tartani. Murray ismerteti a Microsoft termékek jövőbeli irányvonalát, valamint a Microsoftnak a biztonság, az együttműködés, a felügyelet és az egyszerűség terén kialakított stratégiáját.

Microsoft Tech•Ed Europe 2004: az informatikai szakértők felkészítése

A Tech•Ed Europe 2004 konferencián az informatikai szakértők és a fejlesztők számtalan érdekes program közül választhatnak:
– A konferencia előtti szemináriumokon részletesen bemutatják a fejlesztői és az infrastrukturális technológiákat, mint például a Microsoft .NET-keretrendszer használatát biztonságos programkód írására.
– A konferencia a következő öt fő témakört fogja át: architektúra, a fejlesztés és az adatkezelés, mobilitás, a kiszolgálók és a biztonság, valamint a Microsoft Windows jövője.
– A Tech•Ed Europe most először nyújt külön programot a szoftvertervezőknek: összesen 18 architektúrával foglalkozó előadás, illetve gyakorlat szerepel a kínálatban.
– Nyolc, ebédidőben megrendezett kötetlen beszélgetésre épülő program foglalkozik a biztonság, a 64 bites feldolgozás, a nők a technológiában és a Microsoft SQL Server jövőjének a kérdésével.

Kommunikációs hálózat

A konferencián üzembe állított több mint 450 hálózatba kötött számítógép segítségével a résztvevők azonnal hozzáférhetnek az internethez és a Microsoft Tech•Ed Europe 2004 webhelyhez. A Tech•Ed Europe 2004 konferencián újdonságnak számító, ASP űrlapokra épülő online hálózatos eszközzel a résztvevők megtekinthetik más résztvevők profilját, és ennek alapján személyes vagy online találkozókat szervezhetnek. A résztvevők e-mail üzeneteket küldhetnek az előadóknak az előadásokon elhangzottakkal kapcsolatban, és megtekinthetik a konferencia frissített programját.

A konferencia partnerei és kiállítói

Az Európa elsőszámú műszaki konferenciájának számító Microsoft Tech•Ed Europe a szoftveripar világvezető cégeit vonzza magához szponzorként. Idén a követező cégek támogatják a rendezvényt:
– Platina fokozatú támogatók: Dell, HP, Intel Corporation és SAP AG
– Arany fokozatú támogatók: AMD Inc. és EMC Corp.
– Ezüst fokozatú támogatók: Borland Software Corp., Sybari Software Inc. és Proxim Corp.
A Microsoft Tech•Ed 2004 szponzori és kiállítói termében több mint 100 vezető Microsoft partner mutatja be legújabb technológiáit, termékeit és szolgáltatásait. A konferencián ún. „partnerzónák” is lesznek a Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2004, a Microsoft Office Rendszer, a Visual Studio-integráció és a Microsoft Windows Mobile pavilonban.

A Microsoft számos termékcsoportja is támogatja az idei az Tech•Ed Europe konferenciát, mint például a Microsoft Internet Security and Acceleration Server 2004, a Microsoft Operations Manager, a Microsoft Office Rendszer megoldásgyorsító és a Windows Server Rendszer csoport.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés