Connect with us

Hirdetés

technokrata

A PlayStation 2 az ünnepi eladások élén?

Laptop

A PlayStation 2 az ünnepi eladások élén?

A kiskereskedői felmérések szerint a PlayStation 2 fogja uralni az ünnepi szezon eladásait.

A PlayDate 25 jelentősebb játék és konzol forgalmazó kiskereskedelmi üzletláncot kért fel arra, hogy mérjék fel, melyik termék mutatja majd az idei legmagasabb eladási számokat. A PlayDate 2001-es jelentésében foglalta össze az eredményeket, miszerint valószínűleg a PS2 sikere túlszárnyalja majd a két legfőbb konkurens, az Xbox (Microsoft) és a GameCube (Nintendo) eladásait.

Az Xbox november 15-én, a GameCube november 18-án jelenik meg a boltok polcain. Ugyan a PlayStation2 már múlt év novemberében kapható volt, viszont kevés került belőle eladásra. Nagyobb mennyiségben csak idén vált elérhetővé.

A felmérésből kiderült, hogy valószínűleg a „Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty” (Konami, PlayStation 2) lesz a legkeresettebb konzolos játék. A videojátékok TOP10-es listája alapján a játékgyártók közül valószínűleg a Nintendo és a THQ lesz az élen. Az Xbox-ra év végéig megjelenő 30 játék közül egy sem jutott be a legjobb 10-be.

Elemzők szerint az Xbox és a GameCube megjelenése, továbbá a PlayStation 2 széleskörű elérhetősége az eddigi legnagyobb, 20 milliárd dolláros ünnepi bevételt eredményezheti a konzolok piacán.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés