Connect with us
Hirdetés

technokrata

Ha nem akarsz óriás telefont, ez kell neked!

Kütyük

Ha nem akarsz óriás telefont, ez kell neked!

Bemutatkozott az Xperia X Compact, amely lényegesen kisebb a legtöbb mai tepsimobilnál.

Az új csúcsmodell az Xperia XZ mellett egy másik újdonság, az Xperia X Compact is bemutatkozott a berlini IFA-n. Ahogyan a neve is mutatja, ezúttal nem az Xperia XZ kicsinyített verziójáról, hanem annak elődjének, az Xperia X-nek az összenyomott kiadásáról van szó.

Sony Xperia X Compact Mist Blue Lifestyle 1

Ennek megfelelően a 4,6 colos, HD felbontású kijelző mögött ugyanaz a Snapdragon 650-es lapkakészlet dolgozik egy hatmagos processzorral és 3 GB RAM-mal, mint a már piacon lévő modellnél. Azért vannak olyan dolgok is, amiben inkább a mostani csúcsmodellre az Xperia XZ-re hajaz az Xperia X Compact.

Sony Xperia X Compact Universe Black Group

 

A legnyilvánvalóbb egyértelműen a formaterv, de ezen kívül a kamera is a csúcsmodellből jön. A 23 megapixeles, IMX300 szenzorral ellátott kamera a tripla érzékelő technológiának köszönhetően lézeres autófokusszal, színfelismerő rendszerrel és mozgáskövetéssel dolgozik, azaz biztosak lehetünk abban, hogy az optikai képstabilizátor hiánya ellenére is éles marad a kép.

Sony Xperia X Compact Universe Black Lifestyle 1

Sajnos az Xperia X Compacttal nem rögzíthetünk 4K felbontású videót, ez még mindig a drágább variánsok privilégiuma. Nem úgy az USB-C csatlakozó és a QuickCharge 2.0 funkció  amelynek segítségével pillanatok alatt 90%-ig tölthetjük a telefon akkumulátorát.  Jó hír, hogy az újdonságra már nem kell sokat várni, a japán vállalat az elkövetkező hetekben dobja piacra a modellt, egyelőre ismeretlen áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
új pocketbook e-book-olvasó
xiaomi

SmartPhone

Nagyot megy itthon a Xiaomi a magyaroknál

2021. május 8. szombat
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés