Connect with us

Hirdetés

technokrata

Készítsd el könnyedén céged mobil applikációját!

Dotkom

Készítsd el könnyedén céged mobil applikációját!

Felhő alapú mobil alkalmazás-készítőt ajánl a Telekom kis- és középvállalkozásoknak. A neten a cégem helyett a trend ma már az okostelefonon a cégem.

Interaktív és személyre szabott mobil applikáció készíthető bármilyen üzlettípus számára a legújabb AppKreátor nevű szolgáltatással. A január közepén bevezetett, kifejezetten mikro, kis- és középvállalkozások számára a Magyar Telekom által ajánlott felhő alapú szolgáltatás havi díjas alapon érhető el, akárcsak a telekommunikációs és informatikai szolgáltatások.

appkreator how to

Néhány lépésben saját alkalmazást alakíthat ki az a vállalkozó, aki igénybe veszi a Telekom és az Attrecto Zrt. közreműködésével januárban bevezetett AppKreátor szolgáltatás. Az AppKreátor online, felhő alapú mobil alkalmazást készítő és üzemeltető szoftver, amely mikro-, kis- és középvállalkozásoknak nyújt teljes értékű megoldást saját alkalmazás kialakítására.  A szolgáltatás segítségével gyorsan, és egyszerűen alakítható ki mobil alkalmazás, személyre szabott grafikai elemekkel, és bármikor módosítható tartalommal.  A kialakított alkalmazás a mai kornak megfelelő platformokon (iOS, Android, Windows 8) egyaránt elérhető, és közzé tehető az Apple AppStore-ban, Windows Store-ban, és a Google Playen is. Az alkalmazások elkészítése és terjesztése nem igényel beruházást, hiszen az AppKreátor havi díjas alapon érhető el, ráadásul tanácsadás is kérhető a szoftver előfizetői számára. Már az egy-két fős mikrovállalkozásoknak is megérheti az előfizetés, mert minimális költséggel jutnak hozzá komplex, professzionálisan működő, és mindenekelőtt innovatív alkalmazásokhoz, amelyek korábban csak szakember gárda segítségével voltak megoldhatók. Az AppKreátor azon túl, hogy tartalmazza az alapvető alkalmazás készítő funkciókat – design sablonok, többféle közzétételi mód, okos menükészlet-, vásárlásra ösztönöző, valamint bevétel generáló funkciókkal is bír, mint például szponzorok megjelenési lehetősége, vagy az aktuális akciók, promóciók terjesztése.

Az AppKreátor a számítógép böngészőjében működik, így nem igényel telepítést, valamint internet kapcsolattal – bárhonnan használható. A felhő alapú elérésnek köszönhetően nagy mobilitást biztosít felhasználójának, bármely számítógépről, okostelefonról és tabletről is használható. Szabályos elrendezése, minimalizált számú menüpontja átlátható, könnyen kezelhető. Az AppKreátor az Attrecto Zrt. fejlesztésével vált a Magyar Telekom által ajánlott szolgáltatássá. A két cég közös célja az, hogy kiszélesítsék a felhasználók körét, valamint, hogy segítsenek a magyar kis- és középvállalatoknak kihasználni a mobil applikációkban rejlő lehetőségeket, új eszközt kínálva bevételeik növeléséhez, valamint az ügyfélkör bővítéséhez és megtartásához, nem utolsó sorban az emlékezetes ügyfélélmény nyújtásához.

Az AppKreátor díjmentesen 30 napig kipróbálható, és ha beválik, akkor a Start csomagot már havi nettó 3900 Ft-ért elő lehet fizetni. A megoldás komplett szolgáltatásként is megrendelhető, ebben az esetben a felhasználó az AppKreátor ügyfelévé válik, és az alkalmazását, annak grafikájával együtt az AppKreátor csapata készíti el. A szolgáltatásról bővebb információ, valamint a díjmentesen kipróbálható próbaverzió a www.appkreator.hu oldalon található.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés