Connect with us

Hirdetés

technokrata

A jövő technológiáit fejleszti a győri Attrecto Zrt.

Tudomány

A jövő technológiáit fejleszti a győri Attrecto Zrt.

A cég Magyarországról egyedül került fel a Financial Times Európa 1000 leggyorsabban fejlődő cégét összegyűjtő listájára

A győri és budapesti irodával rendelkező Attrecto a vizsgált 2012-2015-ös időszakban 786 százalékkal növelte árbevételét, és jelenleg már több mint 60 munkavállalót foglalkoztat.

 

A 2010-ben alakult társaság kezdetben kifejezetten mobil, később webes technológiákkal foglalkozott, de mára úttörő lett a jövőt célzó „next-tech” digitális megoldások fejlesztésében is. A Financial Times európai listáján az Attrecto a 142. helyet foglalja el, ezzel – a lista egyetlen magyar szereplőjeként – a közép-európai térség negyedik leggyorsabban növekvő cége lett.

A társaságot ma is vezető alapítók korábban az SAP-nál és más nagyvállalatoknál szereztek szoftverfejlesztési és vezetői tapasztalatot, ami elmondásuk szerint sokat segített nekik abban, hogy olyan vállalatot építsenek, amely a legkomolyabb üzleti ügyfelek igényeit is ki tudja szolgálni. A társaság ma már jó néhány nemzetközi nagyvállalatnak nyújt szoftverfejlesztési szolgáltatásokat és technológiai tanácsadást.

Kiss Gergely, a társaság vezetője elmondta, növekedésük kulcsát az általuk képviselt agilis, innovatív szemléletben látja.

„Folyamatos mozgásban vagyunk, jelenleg is épp túl vagyunk egy átalakuláson, amelynek keretében a szolgáltatási palettánkat is bővítjük. Célunk, hogy még jobban ki tudjuk szolgálni az ügyfeleink digitális igényeit. Új nevünk, az Attrecto – Next tech digital solutions, jobban leírja a munkánk során képviselt szemléletet, illetve az új „Digital Discovery” szolgáltatásunk már a fejlesztéseket jóval megelőző, de kulcsfontosságú felderítési szakaszban segíti partnereinket azzal a fókuszált szakértői tudással, amely megtalálható az Attrectóban”.

A társaság vezetője szerint a digitális megújulás elkerülhetetlen minden iparág számára, és a ma még a jövő technológiájának tekintett megoldások, mint például a mesterséges intelligencia, a virtuális valóság vagy az autonóm járművek az üzleti élet működését is radikálisan átalakítják.

„Folyamatosan fejlesztjük tudásunkat a modern mobilos és webes szoftverfejlesztői módszertanokat illetően, de emellett fontos célunk, hogy a jövőt meghatározó trendekben is élenjárók maradjunk. Az irodánkban fizikai és virtuális laborokban teszteljük és fejlesztjük az innovatív technológiákat. Nemrég nyitottuk meg VR bemutató termünket, ahol a klienseink is megismerkedhetnek a VR trendekkel, de ezen kívül fejlesztünk például chatbot megoldásokat is.”

A ma sikeres vállalatok jövőjének egyik kulcsát abban látja a cég, hogy azok milyen válaszokat tudnak adni a jövő digitális kihívásaira és mennyire sikeresen tudják átalakítani működésüket, szolgáltatásukat.

„Komoly kihívás ez egy vállalat számára, hiszen egy nagyobb szervezet átalakítása éveket is igénybe vehet, így már ma kell reagálni a 2020-ban várható világra.”

További Tudomány

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés