Connect with us

technokrata

A jövő technológiáit fejleszti a győri Attrecto Zrt.

Tudomány

A jövő technológiáit fejleszti a győri Attrecto Zrt.

A cég Magyarországról egyedül került fel a Financial Times Európa 1000 leggyorsabban fejlődő cégét összegyűjtő listájára

A győri és budapesti irodával rendelkező Attrecto a vizsgált 2012-2015-ös időszakban 786 százalékkal növelte árbevételét, és jelenleg már több mint 60 munkavállalót foglalkoztat.

 

A 2010-ben alakult társaság kezdetben kifejezetten mobil, később webes technológiákkal foglalkozott, de mára úttörő lett a jövőt célzó „next-tech” digitális megoldások fejlesztésében is. A Financial Times európai listáján az Attrecto a 142. helyet foglalja el, ezzel – a lista egyetlen magyar szereplőjeként – a közép-európai térség negyedik leggyorsabban növekvő cége lett.

A társaságot ma is vezető alapítók korábban az SAP-nál és más nagyvállalatoknál szereztek szoftverfejlesztési és vezetői tapasztalatot, ami elmondásuk szerint sokat segített nekik abban, hogy olyan vállalatot építsenek, amely a legkomolyabb üzleti ügyfelek igényeit is ki tudja szolgálni. A társaság ma már jó néhány nemzetközi nagyvállalatnak nyújt szoftverfejlesztési szolgáltatásokat és technológiai tanácsadást.

Kiss Gergely, a társaság vezetője elmondta, növekedésük kulcsát az általuk képviselt agilis, innovatív szemléletben látja.

„Folyamatos mozgásban vagyunk, jelenleg is épp túl vagyunk egy átalakuláson, amelynek keretében a szolgáltatási palettánkat is bővítjük. Célunk, hogy még jobban ki tudjuk szolgálni az ügyfeleink digitális igényeit. Új nevünk, az Attrecto – Next tech digital solutions, jobban leírja a munkánk során képviselt szemléletet, illetve az új „Digital Discovery” szolgáltatásunk már a fejlesztéseket jóval megelőző, de kulcsfontosságú felderítési szakaszban segíti partnereinket azzal a fókuszált szakértői tudással, amely megtalálható az Attrectóban”.

A társaság vezetője szerint a digitális megújulás elkerülhetetlen minden iparág számára, és a ma még a jövő technológiájának tekintett megoldások, mint például a mesterséges intelligencia, a virtuális valóság vagy az autonóm járművek az üzleti élet működését is radikálisan átalakítják.

„Folyamatosan fejlesztjük tudásunkat a modern mobilos és webes szoftverfejlesztői módszertanokat illetően, de emellett fontos célunk, hogy a jövőt meghatározó trendekben is élenjárók maradjunk. Az irodánkban fizikai és virtuális laborokban teszteljük és fejlesztjük az innovatív technológiákat. Nemrég nyitottuk meg VR bemutató termünket, ahol a klienseink is megismerkedhetnek a VR trendekkel, de ezen kívül fejlesztünk például chatbot megoldásokat is.”

A ma sikeres vállalatok jövőjének egyik kulcsát abban látja a cég, hogy azok milyen válaszokat tudnak adni a jövő digitális kihívásaira és mennyire sikeresen tudják átalakítani működésüket, szolgáltatásukat.

„Komoly kihívás ez egy vállalat számára, hiszen egy nagyobb szervezet átalakítása éveket is igénybe vehet, így már ma kell reagálni a 2020-ban várható világra.”

További Tudomány

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu