Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Telenor kínálatában az LG Optimus 4X HD

Dotkom

A Telenor kínálatában az LG Optimus 4X HD

Az LG, a Samsung, a Sony és a ZTE egy-egy készüléke került be augusztus elején a Telenor kínálatába, ezzel tovább bővült a szolgáltató okostelefon-palettája.

A hazai mobilszolgáltatók közül a Telenornál debütál a Samsung legújabb Windows mobilja, az Omnia M. Az 1 GHz-es processzorral rendelkező, minimalista, kompakt dizájnú készülék ideális azok számára, akiknek a szórakozás és a közösségi médiában való folyamatos jelenlét egyaránt fontos. Az Omnia M 5 megapixeles kamerájával kiváló minőségű képek készíthetők, emellett a zenehallgatás is valódi élménnyé válik a készülék extra, kényelmi funkcióinak köszönhetően. A legújabb Windows Phone operációs rendszert futtató Samsung Omnia M Okostarifa 600 előfizetéssel már 0 forintért elérhető, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartás mellett.

Az LG Optimus 4X HD, melyben ötvöződik a kifinomult elegancia és precizitás, figyelemre méltó technikai paraméterekkel bír. A 8,9 mm vékony, 133 gramm súlyú készülék akkumulátora kiemelkedően hosszú üzemidőt biztosít. Gyorsaságát elsősorban 4+1 magos, 1.5 GHz-es processzorának köszönheti, a kiváló minőségű képek életre keltéséről pedig a True HD és IPS technológia gondoskodik. Az LG Optimus 4X HD Okostarifa 1000 előfizetéssel, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással már  49 990 Ft-ért megvásárolható a szolgáltatónál.

Sony Xperia család legújabb modelljét, a stílusos go-t arra tervezték, hogy bírja a strapát még a legextrémebb helyzetekben is. A készülék rendkívül megbízható, karcálló ásványiüveg kijelzővel és az egyik legmagasabb – IP67 – por- és vízálló minősítéssel rendelkezik, mindehhez ráadásul dizájnos külső is társul. A gyors teljesítményért az 1 GHz-es, kétmagos processzor felel, az 5 megapixeles kamera gyorsfotó funkciójával pedig akár készenléti módból is pillanatok alatt elkészíthetők a kívánt fotók. A Sony Xperia go-t Okostarifa 1000 előfizetéssel már 0 forintért lehet megvásárolni, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással.
 A ZTE androidos készüléke, az Atlas 3.5W a szakemberek szerint a népszerű Blade utóda lehet. A 3,5 colos, 480×800 pixeles érintőképernyővel rendelkező készülék az Android 2.3-as Gingerbread operációs rendszerét használja, gyorsaságáról a 800 MHz-es processzor gondoskodik. A letisztult, szolid külsejű mobilt emellett előlapi és hátlapi kamerával is felszerelték a tervezők. A ZTE okostelefonját Okostarifa 360 előfizetéssel már 0 forintért haza lehet vinni, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartással.

A készülékek a Telenor Netshopon keresztül is elérhetőek, 5 százalék kedvezménnyel, díjmentes belföldi kiszállítással.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés