Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hogyan készítsünk applikációt Windows Phone-ra? Van segítség!

Dotkom

Hogyan készítsünk applikációt Windows Phone-ra? Van segítség!

A Microsoft Generation Appja a kezdetektől segít és egy hónap elég ahhoz, hogy kint legyen applikációnk a Marketplace-en.

A Generation App egy rakás eszközt és szolgáltatást nyújt a fejlesztőknek ahhoz, hogy viszonylag rövid idő alatt elkészüljön garantáltan a kívánt program. A Generation App a 30tolaunch.com-on érhetjük el, ahol regisztrálhatunk a kampányra és még több dolgot megtudhatunk a programról. A 30 napos időszak alatt megtanulhatjuk a dizájnolás mikéntjét, a felhasználói interfész fejlesztését, a Microsoft Silverlight használatát, hírdetési és pézügyi tanácsokat ad, hogy applikációnk a lehető legjobb legyen, röviden a fejlsztők mindent megtudhatnak az applikáció készítésének fortélyairól, hogy hogyan kell kinéznie egy programnak ahhoz, hogy a Windows Phone Marketplace-en megjelenhessen. Természetesen nem csak Windows Phone-ra segít fejleszteni, hanem Windows 8-ra és Azure-ra is, utóbbi a Microsoft felhőplatformja.

Kell is az oktatás, ugyanis a MarketPlace szerény 100.000 applikációval rendelkezik, míg például az AppStore túl van a 650.000-ik programon is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés