Connect with us

Hirdetés

technokrata

Skype: ingyen videotelefon Androidon

Dotkom

Skype: ingyen videotelefon Androidon

A Skype videóhívási szolgáltatása már Androidon is elérhető.

Az új verzió segítségével a felhasználók ingyen(2) fogadhatnak és kezdeményezhetnek  Skype-on hívásokat az Android telefonjaik és más, iPhone-on, Mac-en, Windows PC-n vagy akár TV-n(3) kezelt Skype kapcsolataik között. A videóhívásra alkalmas Skype for Android wifi és 3G hálózatokon működik és ingyen letölthető az Android Marketen vagy a Skype.com/m oldalon, bármilyen telefon használatával.

“Határozott szándékunk a Skype videóhívási szolgáltatását annyi felületen elérhetővé tenni, amennyin csak lehetséges és örömünkre szolgál ennek a célnak megfelelni a frissített Skype for Android alkalmazással” – mondta Neil Stevens, a Skype alelnöke és a termék és marketingigazgatója. “Jelenleg több, mint 30 millió felhasználó használja egy adott pillanatban(4) a Skype-ot és több, mint félmillióan kezdeményeznek egy időben videóhívást(5), a videóhívásra alkalmas Skype for Androiddal még könnyebb lesz a felhasználóinknak megosztaniuk a fontos pillanatokat azokkal, akikkel kapcsolatban állnak” – tette hozzá Stevens.

A videóhívások mellett a felhasználók vezetékes és mobilszámokat is tárcsázhatnak, valamint rövid szöveges üzeneteket is küldhetnek a barátaiknak vagy családtagjaiknak a világ bármelyik pontjára a Skype kedvező áraival. És mindezt a Skype for Android teljesen újratervezett felületéről lehet elérni. Az androidos Skype alkalmazásba egy új főmenü került, amiben a felhasználók könnyen eligazodhatnak a kontaktjaik között, hozzáférhetnek a Skype-profiljukhoz hogy megváltoztathassák a személyes adataikat vagy ellenőrizzék a Skype Credit egyenlegüket. Egy új hangulatjelző doboz a Skype app  menüben könnyen lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megosszák, hogyan érzik magukat, mit láttak vagy éppen hogy mire készülnek.

A termék bevezetésének első fázisában a következő telefonok támogatják a videóhívást: HTC Desire S, Sony Ericsson Xperia neo, Sony Ericsson Xperia pro és Google Nexus S.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés