Connect with us

technokrata

Androidra is jön a Thunderbird levelező app

thunderbird

App

Androidra is jön a Thunderbird levelező app

Összeolvad a számítógépes Thunderbird és az androidos K-9 Mail FORRÁS: MZLA TECHNOLOGIES CORPORATION

Androidra is jön a Thunderbird levelező app

Egy meglévő mobilappot formálnak a saját képükre a fejlesztők.

Nagy bejelentés tett a fénykorát jó egy évtizede élt Thunderbird számítógépes levelezőprogram fejlesztői gárdája, csatlakozott a csapathoz az androidos K-9 Mailt fejlesztő Christian Ketterer, méghozzá a mobilappjával együtt.

A tájékoztatás szerint a két projekt összeolvad, a manővernek köszönhetően eddig nem látott erőforrások állnak majd rendelkezésre a nyílt forráskódú K-9 Mail fejlesztésére. A következő hónapokban rengeteg funkcionális fejlesztésre számíthatnak a használói, beleértve a Thunderbird arculatára való átállást, majd az előre meghatározott fejlesztési célok elérését követően magát a márkanevet is átveszi az alkalmazás.

A K-9 MAIL LESZ AZ ANDROIDOS THUNDERBIRD.

Az androidos alkalmazás belátható jövőbeli fejlesztései közül a jobb mappakezelést, a levelezőfiókok automatikus beállítási lehetőségét, a levélszűrési lehetőségek bevezetését, továbbá a számítógépes Thunderbirddel való adatszinkronizációt emelte ki Ketterer, a legutóbbihoz a Firefox Sync biztosítja majd az infrastruktúrát. Egyelőre nem született döntés arról, hogy a naptárhoz, a feladatlistához, vagy a hírolvasóhoz hasonló funkciókat átveszi-e a számítógépes szoftvertől a mobilapp.

Forrás: ORIGO

További App

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu