Connect with us

Hirdetés

technokrata

A tavasz egyik legizgalmasabb filmjét mutatják be május 9-én

Film/Sorozat

A tavasz egyik legizgalmasabb filmjét mutatják be május 9-én

A tavasz egyik legizgalmasabb filmjét mutatják be május 9-én

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

Valószínűleg mindnyájan hallottunk már Ted Bundy-ról, a világ egyik legkegyetlenebb/legkarizmatikusabb sorozatgyilkosáról.

kozottul-veszett-16

A Netflix felhasználóknak nem újdonság a téma, hiszen a ‘Ted Bundy Tapes’ is viszonylag újnak mondható dokumentumfilm-sorozat, melyben az utolsó felvett beszélgetését elemzik egy oknyomozó újságíró társaságában. Persze érdekes az ilyesmi, illetve a mai dokumentumsorozatok szinte hasonló izgalmi fokon pörögnek mint a nagyjátékfilmek, de azért még mindig nem ciki a témából egy, az utóbb említett stílusban készíteni alkotást.

Ted Bundy a mai napig az egyik legvitatottabb sorozatgyilkos, hiszen elképesztően intelligens és jóképű forma volt, aki jogászként tanult és tárgyalásain saját maga védőügyvédjeként is praktizált. Természetesen tudjuk a történet végét, hiszen sikerült rábizonyítani a gyilkosságokat, legalábbis 30 nőét mindenféleképp, hiszen ennyit magától is bevallott a bűnös, akit végül halálra ítéltek.

Röviden a filmről:

 1969. Ted (Zac Efron) őrjítően jóképű, okos, karizmatikus és gyengéd, az elővigyázatos, egyedülálló anya, Liz Kloepfer (Lily Collins) pedig képtelen ellenállni a férfi sármjának. Elképzelni sem tud ideálisabb pasit Tednél, és hamarosan fülig beleszeret. Ahogy telik az idő, úgy tűnik, a pár mesébe illően boldog életet él, de aztán ennek hirtelen vége szakad. Tedet letartóztatják, és könyörtelen gyilkosságokkal vádolják meg. Liz eleinte csak aggodalommal szemléli a történteket, aztán egyre jobban hatalmába keríti a paranoia, a bizonyítékok fényében pedig kénytelen lesz szembenézni a lehetőséggel, hogy álmai férfija valójában pszichopata. Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány Ted Bundy, a történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának történetét meséli el.

További Film/Sorozat

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés