Connect with us

technokrata

Az eBay új funkciójával könnyebb a cipővásárlás

ebay

Dotkom

Az eBay új funkciójával könnyebb a cipővásárlás

Az eBay új funkciójával könnyebb a cipővásárlás

Az eBay már teszteli azt az új funkcióját, ami néhány fotóból összerakja a cipő 3D-s képét.

Hamarosan még alaposabban vehetjük majd szemügyre az eBay választékából kiszemelt sportcipőket. A vállalat bejelentett egy új megoldást, amely lehetőséget ad az eladóknak, hogy az általuk kínált cipőről 3D-s képet készítsenek. Így a felhasználók a képet forgatva minden szögből alaposan szemügyre tudják venni a lábbelit.

Az eBay 3D true view nevű funkciója egyelőre csak néhány kiválasztott eladó számára érhető el, ám a cég azt ígéri, 2022-től kezdve szélesebb körben is elérhetővé teszi majd. A vállalat a valós idejű 3D-modellezéssel foglalkozó Unityvel közösen egy olyan eszközt hozott létre, ami képes az eladó által készített fotókból egy valósághű 3D-s képet összerakni a sneakerről. Ehhez a feltöltőnek egy speciális appot kell használnia, az ilyen úton felhőbe feltöltött képeket a mesterséges intelligencia segítségével állítják össze egy egésszé.

A vásárlók az eBay androidos és iPhone-os alkalmazásában nézhetik meg a végeredményt.

Az eladók, akik szeretnék majd használni a funkciót, itt iratkozhatnak fel a várólistára, a fent említett mobilos alkalmazásokból pedig itt már meg lehet nézni, miként fest egy 3D-s sneaker.

Forrás: HVG

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu