Connect with us
Hirdetés

technokrata

Telenor: Rugalmas havidíjú mobilinternet otthonra vagy a nyaralóba

telenor

Dotkom

Telenor: Rugalmas havidíjú mobilinternet otthonra vagy a nyaralóba

Telenor: Rugalmas havidíjú mobilinternet otthonra vagy a nyaralóba

A hazai mobilpiacon egyedülálló megoldást vezet be a Telenor új mobilinternetes tarifájában. A mobilrouterrel használható, nyaralóban, utazás során való wifizéshez szánt Hipernet Home+ Relax havidíja a használatnak megfelelően változik, így hűségszerződés és készülékvásárlás esetén az ügyfél csak akkor fizet, amikor használja azt. Az ajánlatban két tarifa elérhető, 50 vagy 100 GB-os adatkerettel, amely a használattal automatikusan aktiválódik.

Az új ajánlat ideális azoknak, akiknek időszakosan van szükségük több Hipernetre, például az otthonuktól távol – nyaralóban, utazáson, biciklitúrán vagy a strandon –, és akár több készülékkel is szeretnének kényelmesen wifire csatlakozni. Mindezt anélkül, hogy olyan előfizetés mellett köteleződjenek el, amelynek használata helyhez kötött, vagy ugyanakkora díjat kelljen fizetniük akkor is, amikor nem használják a mobilnetet.

A Hipernet Home+Relax tarifa kétféle csomagban, 50, vagy 100 GB adatkerettel érhető el. A tarifa újdonsága a rugalmas havidíj: az alaphavidíjon felül az adatkeretért csak használat esetén kell fizetni, amelyet nem szükséges külön megrendelni, mivel használat esetén automatikusan aktiválódik. Az adatkeret 30 napig érvényes, ezután további használat esetén automatikusan ismét aktiválódik. Ha pedig 30 napnál korábban elfogyna, kiegészíthető plusz 50 vagy 100 GB adattal. Az 50 GB-os csomag adatkeretéből 8,5 GB az EU-ban is felhasználható, a 100 GB esetében pedig ez a mennyiség 15,2 GB.

Az alaphavidíj hűség nélkül 2000 forint, azonban 12 hónapos hűségszerződéssel már csak 1000 forint, készülékvásárlás és 24 havi hűség esetén pedig 0 forint. A tarifa belépési díja 5000 forint, amit hűségszerződés esetén az első aktivált adatkeret árából a Telenor jóváír.

A gondtalan wifizéshez kedvező konstrukcióban routert is kínál a Telenor. A Huawei E5785 (92C) router Hipernet Home+ Relax csomaggal most 24 hónap hűség vállalása esetén 0 Ft kezdőrészlettel és 22 x 990 Ft havi készülék-törlesztőrészlettel vásárolható meg.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

samsung

SmartPhone

Kezd lejjebb menni a hajlítható mobilok ára

2021. július 31. szombat
privát

Kütyük

Szerezd vissza a mobilod privát szféráját!

2021. július 29. csütörtök
huawei

SmartWatch

Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

2021. július 29. csütörtök
apple watch 3 okosóra okoseszköz

Kütyük

Mennyire éri meg Apple Watch 3 okosórát venni?

2021. július 26. hétfő
honor

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu