Connect with us

technokrata

Unatkozol? Íme 5 oldal ami biztosan lefoglal majd!

Dotkom

Unatkozol? Íme 5 oldal ami biztosan lefoglal majd!

Unatkozol? Íme 5 oldal ami biztosan lefoglal majd!

Nem tudsz már mit tenni, ezért az interneten böngészve ütnéd el az időt? Akkor nézd meg az általunk összegyűjtött öt, kifejezetten unaloműzésre kitalált oldalt!

enhanced-24360-1391752111-1

The useless web

Ahogyan az a useless web nevében is benne van, a honlap az internet leghaszontalanabb részeire kalauzol el téged. Elég csak a Take me gombot megnyomnod és máris valamilyen érdekes, megdöbbentő vagy épp teljesen lényegtelen oldalon találod magad.

enhanced-14218-1391751954-1

Draw a Stickman

Rajzolj egy pálcikaembert és indulj kalandokra vele! Az aranyos oldalon nemcsak, hogy neked kell megalkotni a történet központjában lévő pálcikaembert, de az egyes feladatok során szükséges tárgyak is csak veled valósulhatnak meg!


cleverbot

Cleverbot

A Cleverbot egy kezdetleges mesterséges intelligenciát használó szolgáltatás. Gyakorlatilag ember módjára beszélhetünk a rendszerrel, persze azért vannak igencsak fura válaszai. Épp ezért, ha unatkozol, érdemes kipróbálni, hamar elmegy vele az idő! Fontos, tudni, hogy bár a honlap angol nyelvű, a Cleverbot magyarul is tud.

zoomquilt

Zoomquilt

A végtelenbe és tovább! A Zoomquilt-en egy képbe nagyítasz bele, hihetetlen szintig eljutva ezzel. Ha kedveled az érdekes grafikákat és van pár perced, feltétlenül nézd meg!

ikeaordeath

Ikea or death

Vajon egy Ikea termék nevét látod, vagy épp egy kemény metál bandáét? A válasz nem egyszerű, de nagyon szórakoztató!

Bár most inkább érdekes, semmint hasznos oldalakat gyűjtöttünk össze, korábban már több ízben is válogattunk a legjobb honlapok közül. Ha kiváncsi vagy ezekre, akkor a sorozatunk 1. részét ide kattintva tekintheted meg,  a másodikat innen érheted el, a harmadikért ide kell böknöd, a negyediket itt olvashatod el, míg az ötödiket erre találod

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu