Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mindenevő mobilon dolgozik a Samsung

Dotkom

Mindenevő mobilon dolgozik a Samsung

Egy új fejlesztésnek köszönhetően mindegy lesz, hogy microSD vagy USF kártyát rakunk a készülékbe, mindkettővel elboldogul majd.

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Samsung a közelmúltban bemutatta a legújabb, USF szabványra épülő memóriakártyáit. A szupergyors, akár másodpercenként 530 MB-ot is rögzítő kártyák azonban nem működnek a jelenlegi telefonokban megtalálható microSD foglalatokkal.

Természetesen tisztában van ezzel a Samsung is, ezért a dél-koreai gyártó most bejelentette, hogy kidolgoztak egy olyan foglalatot, amely egyaránt elboldogul a microSD és az USF kártyákkal.

samsungusf

Mindez azért jó, mert ha valaki nem vágyik az elképesztő sebességre, de olcsón szeretné bővíteni a telefonja memóriáját, akkor választ egy microSD szabványú megoldást, ha pedig a gyorsaság a legfontosabb számára, akkor az USF kártyák után nézelődik.

Nem lennénk meglepve, ha ez az új csatlakozó elsőként a jövő hónapban debütáló Galaxy Note 7-ben jelenne meg, hiszen a telefon ideális terep a legújabb fejlesztések bemutatására.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés