Connect with us

Hirdetés

technokrata

UPC-sek figyelem: Ingyen nézhetitek az AXN-t!

Dotkom

UPC-sek figyelem: Ingyen nézhetitek az AXN-t!

Kódolatlan AXN hónap a UPC Directnél.

Egy hónapon keresztül, október 1. és november 2. között kódolatlan elérést kínál előfizetőinek az AXN és az AXN Black csatornákhoz a UPC Direct műholdas TV szolgáltató. Ebben a hónapban kiemelt figyelmet kap a Star Wars, hisz a sorozat mind a hat epizódja megtekinthető lesz az említett csatornákon. Ennek köszönhetően a világ egyik legismertebb galaktikus eposzának rajongói méltó módon készülhetnek fel a történet várva várt legújabb, hetedik felvonásának decemberi bemutatójára, amely immár Disney-produkcióban és új rendezővel készül. Október elején az első három részben izgulhatunk Anakin Skywalkerért, amint ifjú jedi lovagból Darth Vaderré válik a Baljós árnyak, A klónok támadása illetve a Sith-ek bosszúja részekben. Ezeket követik a legkorábban forgatott részek: az Új remény, A birodalom visszavág és A jedi visszatér. És ha mindez nem lenne elég, az igazi Star Wars rajongók izgalmas dokumentumfilmeken keresztül is bepillanthatnak George Lucas varázslatos világának kulisszái mögé. Sőt, a kódolatlanul elérhető tartalmak között most a Star Wars: Lázadók című 3D-s, számítógépes animációs sorozatot is megtaláljuk az AXN Black műsorán.

watching-television

Ebben az időszakban nem csak a galaktikus polgárháború izgalmai miatt érdemes figyelemmel követni a filmeket, mivel a kódolatlan hónap alatt a most 15. születésnapját ünneplő UPC Direct Facebook oldalán (facebook.com/UPCDirectHU) az AXN-nel közös nyereményjátékok indulnak, melyeken többek között Star Wars-os ajándékokat sorsolnak ki azok között, akik helyesen válaszolnak az epizódokkal kapcsolatban feltett kérdésekre.

Az AXN és az AXN Black csatornák a szolgáltató Plus TV és SuperPak csomagjaiban érhetők el, a kódolatlan hónapnak köszönhetően pedig most októberben és november első két napján a Light TV és Medium TV csomagok előfizetői is korlátlanul nézhetik a filmekben és sorozatokban gazdag csatornákat. Érdemes tehát minden UPC Direct előfizetőnek az AXN e két csatornájára kapcsolnia, hogy biztosan ne maradjon le a különleges Star Wars maratonról.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés