Connect with us

technokrata

Szupergyorsak és energiahatékonyak a HyperX legújabb memóriái

Dotkom

Szupergyorsak és energiahatékonyak a HyperX legújabb memóriái

A HyperX, a Kingston, a világ vezető független memóriagyártójának divíziója bemutatta a HyperX Savage DDR4 memóriát. A nagy sebességű, agresszív időzítésű memória rendkívül rövid válaszidejű, többfeladatos feldolgozást, és ezáltal gyorsabb rendszerteljesítményt biztosít. Ideális választás haladó szintű játékosok, otthoni számítógép-tuningolók és a professzionális felhasználók számára egyaránt.

A HyperX Savage DDR4 memória akár 3000 MHz-es órajelre is képes, ezáltal a felhasználók minden eddiginél gyorsabban szerkeszthetik videóikat, renderelhetik 3D tartalmaikat és futtathatják játékaikat. A beépített XMP-kompatibilis profilokat Intel® Core i5 és i7 processzorokhoz, valamint a 100-as sorozatra szerelt Z710 és az X99 lapkakészletekhez optimalizálták, így a különböző memóriaprofilok kiválasztásával minden további BIOS-beállítás elvégzése nélkül növelhető a számítógép teljesítménye. Az egyéni modulként vagy készletben, akár 64 GB-os kapacitással elérhető Savage DDR4 memória 1,2-1,35 V közötti feszültségen működik, így nem csak megbízhatóbb, de jóval energiahatékonyabb is DDR3-as elődeinél.

„A HyperX Savage DDR4 memória előnye a piacon elérhető termékekkel szemben, hogy nagy teljesítménnyel bír, mégis energiahatékony módon szolgálja azokat a játékosokat és amatőr felhasználókat, akik maximalizálni szeretnék rendszerük kapacitását. Alacsony profilú, aszimmetrikus, fröccsöntött alumínium hőelvezetőjével és fekete színű nyomtatott áramköreivel a teljesítmény növelése mellett egyedi megjelenést is kölcsönöz a számítógépeknek” mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A HyperX Savage DDR4 jellemzői és műszaki adatai:

Kapacitás: 4 GB – 8 GB (különálló egységként), 8 GB – 64 GB (készletben)

Frekvencia: 2133 MHz, 2400 MHz, 2666 MHz, 2800 MHz és 3000 MHz

CAS-késleltetés: 12–15

Feszültség: 1,2 V vagy 1,35 V

Hőmérséklet működés közben: 0 °C és 85 °C között

Tárolási hőmérséklet: -55 °C és 100 °C között

Méretek: 133,35 mm x 34,57 mm

Kompatibilitás: X99, Z170, H110, H170 és B150

Megbízhatóság: teljes körűen tesztelve

Jótállás/támogatás: élettartam-garancia ingyenes műszaki támogatással

A HyperX Savage DDR4 memóriákhoz élettartam garancia és ingyenes, napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár.

Tekintsd meg a modult bemutató videót, további információért pedig látogass el a HyperX weboldalára.

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR4 és DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és gamer kiegészítőket gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu