Connect with us

technokrata

Hasznos alkalmazást dobott piacra a Vodafone

Dotkom

Hasznos alkalmazást dobott piacra a Vodafone

Már elérhető az alkalmazás boltokban a Vodafone saját fejlesztésű ingyenes alkalmazása, a kommunikációt megkönnyítő Call+.

A Call+ alkalmazás a Vodafone csoport saját fejlesztésű alkalmazása, amely a népszerű üzenetküldő és VoIP szolgáltatásokkal ellentétben a GSM technológiára (a GSMA Rich Communications Service platformjára) épül, így tökéletes hangminőségével kiemelkedik a hasonló alkalmazások közül. A Vodafone az első olyan mobil operátor, amely ilyen, a hanghívást különböző funkciókkal gazdagító alkalmazást vezet be.

A hasonló  alkalmazásoktól a Call+ a hangminőség mellett abban is különbözik, hogy lehetővé  teszi az hívások fontosságának és/vagy témájának előre jelzését és többek között, ha a „hívott fél” éppen nem érhető el, akkor könnyen lehet neki hang-, vagy szöveges üzenetet hagyni.

Vodafone-logo-new

A Call+ ötvözi a hasonló alkalmazásoknál megszokott kényelmi funkciókat – alkalmazáson belül lehet képet, tartózkodási helyet, vagy éppen naptár bejegyzéseket küldeni, mi több: videó hívást is lehet kezdeményezni – a GSM világában ismert kiváló hangminőséggel.

A Call+ egy olyan tárcsázó felület, ahol hívás előtt be lehet állítani a tárgyat és a fontosságot, lehet csatolni képet, tartózkodási helyet. Ugyanezeket az információkat hívás közben is el lehet küldeni a beszélgetés megszakítása nélkül. Hívás után pedig az összes megosztott tartalom megtalálható a hívásnaplóban, illetve a fényképek, helyek a Message+-ban is.

Amennyiben a hívott fél nem Call+ használó – nem Vodafone előfizető, vagy nem töltötte le az alkalmazást -, akkor a hívás tárgya SMS-ben, a csatolt kép, vagy tartózkodási hely pedig MMS-ben érkezik majd meg. Amennyiben a hívott fél is rendelkezik Call+-szal, és WiFi-n vagy mobilinterneten fogadja az üzeneteket, akkor a megosztott tartalmak az interneten kerülnek továbbításra, tehát nem járnak külön költséggel.

Shopper using smartphone

A Call+ hanghívások nem VoIP alapúak, a Vodafone hálózatán zajlanak. A hívások és az elküldött üzenetek ára az előfizetett csomag díjszabása szerint alakul, azaz a korlátlan Red/Red EU szolgáltatáscsomagokkal, vagy többek között Go+ tarifával a Call+ hívásoknak sincs külön költsége.

A Call+ és a Message + alkalmazás letölthető Androidos készülékekre a Google Play áruházból, iOS-t futtató eszközökre pedig az iTunes-ről.

Az exkluzív Call+ alkalmazás 15 országban érhető el – a Vodafone Androidot és iOS-t használó ügyfelei számára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin