Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorosoknak készült a WayteQ új GPS-e

Dotkom

Motorosoknak készült a WayteQ új GPS-e

A WayteQ Europe kínálatában mától elérhető az új GPS készülék, az xRIDER.

A WayteQ az elmúlt években komoly hírnevet szerzett hazai navigációs berkekben, és évek óta piacvezető is (IDC adatok). Legújabb készülékükkel a motorosokat próbálják meghódítani.

WayteQ xRIDER a motorosok igényeit szem előtt tartva egy közepes kijelző mérettel ellátott navigációs készüléket kínál: a 4.3”-os érintőképernyő nagy fényerejű (700 nit), így napfényben is jól látható. A készülék tartóbölcsője napellenzővel is rendelkezik, egyúttal a töltést is ellátja. A készülék teljesen vízálló (IPx7 szabvány szerint). A motor kormányra egy bilinccsel lehet felszerelni, töltését pedig a motorkerékpár elektromos rendszerébe kell bekötni. A beépített audio Bluetooth adapter segítségével a bukósisakba épített headsetekre a navigációs hangutasítások kiküldése is gyerekjáték.

WayteQ-xRIDER_06

Az xRIDER nem az alsó kategóriában indul, komoly hardvert rejt: a 256 MB RAM memóriának és a 800 MHz-es, kétmagos MStar processzornak a legújabb térképszoftverek futtatása sem okozhat problémát. A 8 GB tárhely bőségesen elég, de akár tovább is bővíthető MicroSD memóriakártyával. A készülék a már kiforrott, stabil Windows CE 6.0-át futtatja, grafikus kezelőfelülettel ellátva.

WayteQ-xRIDER_00

Szerencsére az xRIDER univerzális: a dobozban megtalálható az autós használathoz szükséges tapadókorongos tartó és a szivargyújtó töltő is, így nem csak a motoron, de az autóban is utat mutathat.

Az új navigációs eszköz megvásárolható térkép nélkül és Sygic 3D Teljes Európa navigációs szoftverrel előre telepítve is, 45 európai ország térképével, magyar nyelvű felülettel és hangutasításokkal.

WayteQ-xRIDER_07

A WayteQ xRIDER bruttó 34.900 Ft-os fogyasztói ártól érhető el Magyarországon, 2015 júniusától.

A Sygic teljes Európa térképcsomagos verzió 49.900 Ft-os áron kapható.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés