Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már az USA-ban is használható a Vodafone Napijegy

Dotkom

Már az USA-ban is használható a Vodafone Napijegy

A Vodafone szeptember elsejével az Egyesült Államokra is kiterjesztette az Európa Napijegy hatókörét, így az USA-ban is kiszámítható, napi 990 Ft-os költséggel, a hazai árakon, a hazai adatforgalmi keret terhére lehet használni a mobilokat, jelentette be a Vodafone kedden.

Az egy átlagos amerikai hamburger áránál* is kevesebbe kerülő Európa Napijeggyel az utazók,  ahogy EU területén, illetve Norvégiában, Liechtensteinben, Svájcban és a nagyon sokak által látogatott Törökországban, úgy az Egyesült Államokban is az itthoni tarifájuknak megfelelő díjakon indíthatnak hívásokat, küldhetnek SMS-eket vagy internetezhetnek a hazai adatforgalmi keretük terhére.

A magyar piacon már a kiterjesztés előtt is egyedülállónak számító Európa Napijegy 2014. szeptember elseje és 2015. január 31-e között vehető igénybe az USA-ban, a magyar turisták által a legtöbbet látogatott Európán kívüli országban. Az Európa Napijegyet az előfizetéses csomagokkal rendelkező ügyfelek SMS-ben, a 1270-es számra küldött EUNAPI kóddal, vagy online rendelhetik meg.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés