Connect with us

technokrata

Házibulikhoz készített mikro hifiket a Sharp

Dotkom

Házibulikhoz készített mikro hifiket a Sharp

Már okostelefonról és tabletről is vezérelhető a Sharp két új mikro hifi rendszere az NFC technológiának köszönhetően.

A Sharp által piacra dobott XL-HF202 és az XL-HF302 modellek NFC (Near Field Communication), azaz rövid hatótávolságú technológiával rendelkeznek, így mobil eszközökkel történő integrálásuk minden eddiginél egyszerűbb. A zenei könyvtár eléréséhez elegendő a mobil készüléket az NFC címkéhez tartani, ezáltal azonnali és egyszerű kapcsolat jön létre az okostelefon vagy a tablet és a hifi között. Így nem is kell a hifi rendszer közelébe menni, hogy az vezeték nélküli kapcsolaton keresztül lejátssza a kívánt zenéket, mert mobil eszközeinken keresztül tudjuk irányítani egy bizonyos hatókörön belül.

A hifi rendelkezik egy Lightning dokkolóval (iPhone 5), így a felhasználók egyszerre játszhatják le csúcsminőségű zenéiket legújabb iPhone vagy iPod készülékeikről, miközben töltik azokat. A készülék tartozéka egy speciális iPad tartó is.

mikrohifi

Az Sharp új audio modelljei kompatibilisek az NFC technológiát nem támogató eszközökkel is – ezek Bluetooth vagy USB kapcsolaton keresztül tudnak kommunikálni a hifivel. Az új modellek azonban támogatják a CD-n, CD-MP3 lejátszón vagy egyéb külső eszközön tárolt MP3/WMA/AAC audio fájlok lejátszását is. A Sharp új hifijei RDS funkciós FM rádióval is rendelkeznek, ami lehetővé teszi a rádióállomások keresését, mentését és hallgatását.

A nagy teljesítményű (2x50W RMS) digitális erősítő és a kétutas, csavaros csatlakozókkal ellátott hangszórók kiváló minőségű hangot biztosítanak. A speciális bass reflex csatornának köszönhetően a hang basszussal teli. Az XL-HF302 modell hangszórói 13 cm-es mélyhangszóróval rendelkeznek, az előlapjuk pedig tartós MDF-ből készült.

Mindkét hifi időtlen dizájnnal, metálfényezéssel, letisztult vonalakkal és kompakt méretekkel rendelkezik. A Sharp új audio termékei több színben is kaphatók – az XL-HF202 modell ezüst (XL – HF202PHS) és fekete (XL – HF202PHBK), az XL-HF302PHT titán színben érhető el.

Ajánlott fogyasztói ár:

XL-HF202PH(S/BK) – 64.990,- HUF

XL-HF302PHT – 74.990,- HUFSzólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin