Connect with us

technokrata

Stílusos a Sharp eddigi legnagyobb négyajtós hűtőszekrénye

Dotkom

Stílusos a Sharp eddigi legnagyobb négyajtós hűtőszekrénye

A Sharp Europe július elején mutatta be legújabb négyajtós hűtőszekrényét.

Az ezüst és fekete színben is elérhető hűtőszekrény a Sharp egyedülálló, antibakteriális Plasmacluster technológiájával és hibrid hűtési rendszerével még tovább megőrzi az ételek frissességét.

A hatalmas belső tereit alacsony fogyasztású LED lámpákkal bevilágító SJ-FS820VSL (ezüst) és SJ-FS820VBK (fekete) hűtőszekrény stílusos alapdarabja lehet minden konyhának. A Sharp által kidolgozott többajtós hűtőszekrény-koncepcióval párosítva ez a legújabb négyajtós modell maximális tárolási kapacitást kínál innovatív elrendezéssel, valamint automatikus jégkészítővel.

Sharp_SJ-FS820VBK_foto

“A hűtő a legalapvetőbb konyhai felszerelések közé tartozik, ezért nem csak a tökéletes működés, hanem a stílusos és modern dizájn is fontos szempont a megfelelő modell kiválasztásakor. A csúcskategóriás új modellek követik a legújabb konyhai lakberendezési trendeket és a hűtéshez is a legújabb technológiákat használják. A környezetbarát megoldások iránti elkötelezettségünket pedig az is mutatja, hogy ismét egy A++ besorolással rendelkező készüléket terveztünk vásárlóinknak”- mondta el Szabó Zsolt, a Sharp magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója.

A legújabb modell két egyedi, csak a Sharpnál megtalálható hűtési technológiát is használ, a Plasmaclustert és hibrid hűtési rendszert No Frost funkcióval. A két hűtési technológia együttesen az ételek lehető legtovább tartó frissességét biztosítja, ezzel segíti az egészséges és egyben pénztárcakímélő táplálkozást:

A Plasmacluster technológia egy olyan új megoldás, amely gátolja a baktériumok szaporodását, frissen tartva az élelmiszereket. A Plasmacluster egy ion generátort használ, ami olyan pozitív hidrogén- és negatív oxigénionokat bocsát ki, amilyeneket az emberi immunrendszer is termel, ha valamilyen fertőzéssel küzd. A Plasmacluster közömbösíti a hűtőszekrény levegőjében található káros anyagokat, egy szénszűrő segítségével pedig a kellemetlen szagokat is megszünteti.

Sharp_SJ-FS820VSL_foto_2

A hibrid hűtési rendszer részeként egy 0 C˚-ra lehűtött alumínium lemez található a hűtőszekrény belső terében, ez biztosítja a No Frost technológiával hűtött belső tér optimális nedvességtartalmát. A kíméletes hűtőrendszer nem szárítja ki az ételeket, így segít hosszú ideig megőrizni például a gyümölcsök és zöldségek friss ízét.

Az SJ-FS820VSL (ezüst) és SJ-FS820VBK (fekete) modelleket alapvetően az amerikai konyhás nappalikhoz tervezték, hiszen a piacon elérhető készülékek közül az egyik legalacsonyabb zajszinttel rendelkező hűtőszekrények (csak 37 dB).

Tájékoztató árak:

SJ-FS820VSL – 799.990,-

SJ-FS820VBK – 799.990,-

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin