Connect with us

Hirdetés

technokrata

A fagyasztószekrények kiválasztásának mikéntje

fagyasztószekrény liebherr hűtő

LifeStyle

A fagyasztószekrények kiválasztásának mikéntje

A fagyasztószekrények kiválasztásának mikéntje

A fagyasztás egy nagyon régi módszer az élelmiszerek hosszú távú tárolására, ezért természetes, hogy minden háztartásban található olyan hűtőszekrény, amelynek fagyasztórésze is van.

Ám, ha nagyobb a család, esetleg igény mutatkozik többféle, nagy mennyiségű élelem tárolására, akkor egy külön fagyasztószekrény beszerzése célszerű lehet. A premiumshop24.hu oldalán kiváló minőségű, energiatakarékos Liebherr fagyasztószekrények is elérhetők, itt érdemes kezdeni a keresést!

Milyen típust válasszunk?

Az első dolog, amit át kell gondolni a vásárlás kapcsán, az a méret. Mekkora a család, mennyi élelmiszert szeretnénk tárolni? Időlegesen van szükség a fagyasztóra – például csak nyáron, mert italokat, jeges finomságokat szeretnénk benne hűteni – vagy egész évben is? Nem jó, ha kihasználatlan hely marad a fagyasztóban, mert növeli az áramfogyasztást.

Az űrmérték meghatározza majd a készülék méreteit is. Általánosságban elmondható, hogy egy főre egy 50-100 literes űrtartalmú fridzsider elég, nagyobb családoknál számolhatunk a 300 literrel is.

A premiumshop24.hu webáruház Liebherr hűtő kínálatában bizonyára megtaláljuk a nekünk való készüléket, hiszen itt igen nagy a választék.

Mivel a fekvő fagyasztóládák kezdenek kimenni a divatból, jobbára álló fagyasztószekrényeket kínálnak a gyártók, ezek lehetnek szabadon állók és beépíthetők is. A fent említett oldalon mindkét típus kapható!

Milyen előnyei vannak egy Liebherr fagyasztónak?

Az innovatív márkájú termékek igen népszerűek, a Liebherr is kiemelkedő eredményekkel bír. Az egyik legnagyobb előnyük, hogy energiatakarékos készülékeket gyártanak, melyek nem mellesleg dizájnosak is.

A NoFrost funkciónak köszönhetően soha többé nem kell a fagyasztó leengedésével foglalkoznunk, ugyanis nem lesz jegesedés.

A SmartFrost funkcióval rendelkező gépek gyorsabban hűtik le a behelyezett termékeket, ami mérsékli a jégképződést, így a kiolvasztás is gyorsabb lesz. Mindezek mellett csökken az energiafogyasztás is.

A FrostSafe rendszer is megtalálható bizonyos fagyasztókban. Ez esetben nagyon magas, kiemelhető fiókokkal találkozunk, amelyek teljesen zárt kialakításúak. Ennek köszönhetően a hideg levegő lassabban fog kiáramlani az ajtónyitáskor. Ráadásul ezek a fiókok áttetszőek, így láthatjuk, mit helyeztünk oda.

Hová tegyük a fagyasztót?

Nem minden háztartásban van elég hely egy fagyasztó számára is a hűtő mellett. Így előfordul, hogy ezek a készülékek a spájzban, a nyári konyhában vagy más egyéb helyiségben kerülnek elhelyezésre.

Ha azonban olyan gépet választunk, amelyben megtalálható a FrostProtect funkció is, semmitől nem kell tartanunk, hiszen az ilyen fridzsider -15 °C-ig üzemképes tud maradni, bátran tehetjük tehát kamrába, fűtetlen garázsba is.

Ha van a konyhában kialakított hely, akkor választhatunk side-by-side készülékeket is: kerülhet egymás mellé a hűtő és a fagyasztó. A kompakt méretű darabok pedig a pult alatt is elhelyezhetők.


További friss híreket talál a Technokrata főoldalán! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

További LifeStyle

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés