Connect with us

Hirdetés

technokrata

Terjeszkedik itthon a Corel

Dotkom

Terjeszkedik itthon a Corel

A Corel új disztribútori megállapodást kötött Magyarországon.

A Corel a Trans-Europe Kft.-vel kötött megállapodás eredményeként bővíti magyarországi disztribútori hálózatát. A Trans-Europe grafikai tervező- és multimédiás szerkesztőprogramok forgalmazására szakosodott disztribútor. A megállapodás alapján a Trans-Europe a Corel termékek teljes skáláját forgalmazza, beleértve a vállalat kiemelt termékeit, a Corel DRAW® Graphic Suite és a Corel PaintShop® Pro képszerkesztő- és tervezőprogramokat, valamint a Corel Painter™ szoftvert, amely világszerte a legnépszerűbb digitális grafikai eszköz.

A Trans-Europe a Corel második magyarországi disztribútora. Eddig a Corel a BSC Kft.-vel működött együtt, amely a legkülönfélébb informatikai eszközök és szoftverek széles skáláját forgalmazza.

„Fontos volt számunkra, hogy megállapodást kössünk egy VAD (Value Added Distributor) céggel is. Ez idáig egy olyan informatikai disztribútorral működtünk együtt, amely hatékonyan le tudta fedni a tömegtermékek piacát. Jelen megállapodásunkkal a célunk az, hogy hatékonyabban érjük el bizonyos célcsoportjainkat, például szakembereket és művészeket, valamint szeretnénk viszonteladóinknál is erősebb jelenlétet termékeinknek.” – mondta Sylwia Tomalska, a Corel értékesítési menedzsere. „Figyelembe véve a Trans-Europe ez irányú tapasztalatát, meg vagyunk győződve arról, hogy a megállapodás segítségünkre lesz piaci céljaink elérésében.”

„Nagyon örülünk, hogy egy olyan fontos szoftverfejlesztő céggel kötöttünk megállapodást mint a Corel. A megállapodás erősíti pozíciónkat a grafikai tervező- és multimédiás szerkesztőprogramok forgalmazóinak piacán. Biztosak vagyunk abban, hogy képesek vagyunk megfelelni a Corel üzleti elvárásainak.” – mondta Kafka György, a Trans-Europe ügyvezető igazgatója.

 

A Corel termékek már elérhetők az új üzleti partner kínálatában.

 



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés