Connect with us

technokrata

Egyszerűsíti az irodai munkát a Xerox

Dotkom

Egyszerűsíti az irodai munkát a Xerox

Egygombos dokumentumkezelés a Xerox válasza az irodai hatékonyság növelésére.

Annak érdekében, hogy a munkavállalók biztonságosan, mindig a megfelelő dokumentumokhoz hozzáférve dolgozhassanak, a Xerox továbbfejlesztette irodai alkalmazásait és mindenki számára elérhetővé tette a ConnectKey® for DocuShare® v1.5 ConnectKey for SharePoint v1.3 szoftveres megoldásait.

A ConnetKey platform előnye, hogy ennek a technológiának a támogatásával számtalan szoftveres alkalmazással bővíthető a multifunkciós berendezések (MFP) tudása és mindehhez nincs szükség dedikált szerver, számítógép vagy más informatikai berendezés közbeiktatására. Ezek az applikációk USB-n vagy a CentreWare Internet Services szolgáltatás révén közvetlenül letölthetőek az MFP készülékekre.

xerox1

Rugalmas megközelítés a hatékony tartalomkezeléshez

Xerox ConnectKey for DocuShare v1.5 applikáció könnyen beállítható egygombos szkennelő megoldás, amely hozzásegíti a felhasználókat ahhoz, hogy zökkenőmentesen készítsenek papíralapú dokumentumaikból digitális változatot. Ez az alkalmazás a DocuShare-ben hozzárendeli a kiválasztott MFP érintőképernyőjéhez azokat a gombokat, amelyek révén a dolgozók gyorsan és egyszerűen bemásolhatják a megjelölt DocuShare nyilvántartóba a dokumentumaikat és azokat azonnal elrendezhetik a hálózaton belüli mappákba, illetve tovább is küldhetik őket a megfelelő email címekre.

A Xerox vállalati tartalomkezelő felületére, a DocuShare-re fejlesztett friss irodai alkalmazás teljesen biztonságos. Biztonsági kártyás hitelesítéssel párosított egyszerű bejelentkezés után indítható el. Miután a szkennelést és a felhasználót érintő információkat is tartalmaz a beszkennelt dokumentum, ezért a felhasználók a szkennelés célállomását azonnal megadhatják a művelet megkezdésekor.

Az alkalmazás ugyanakkor arra is alkalmas, hogy kikeresse, kiválassza az adott információhoz kapcsolódó, releváns dokumentum elemeket az MFP érintőképernyőjén látható menürendszerből.

connectkey1

Egyszerűsített munkafolyamat az irodai hatékonyság fokozására

A Xerox ConnectKey for SharePoint v1.3 ideális megoldás mindazoknak, akik rendszerezni, és megosztani szeretnék a papíralapú irodai dokumentumaikat. Az ezzel a megoldással ellátott Xerox MFP révén a felhasználók könnyedén kereshetnek az adatbázisban, zökkenőmentesen nevezhetik el és címkézhetik fel a dokumentumaikat még mielőtt azokat beszkennelnék, így gond nélkül kezelhetik a jövőben a dokumentumaikat tároló mappáikat.

Elérhetőség

A Xerox ConnectKey for DocuShare v1.5 és a ConnectKey for SharePoint v1.3 alkalmazások mostantól elérhetőek Magyarországon is a Xerox és partnerei kínálatában.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin