Connect with us

Hirdetés

technokrata

Várkonyi Balázs lett Magyarország Top e-kereskedője

Dotkom

Várkonyi Balázs lett Magyarország Top e-kereskedője

Az Extreme Digital Zrt. társalapító-igazgatóját választották Magyarország Top e-kereskedőjének a Marketing&Media média- és marketingpiaci szaklap Top Dogs listájának szavazásán.

A szaklap idén immáron harmadik alkalommal állította össze a listát, amelynek 25 jelöltjét a szerkesztőség és egy négyfős szakmai bizottság szavazatai alapján választották ki, és akikre az mmonline.hu oldalon október 8. és 15. között lehetett szavazni öt kategóriában: Top e-kereskedők, Topmenedzserek, Top főszerkesztők, Top startup vezetők és Top online hirdetők.

A  Top e-kereskedők kategóriába azon cégvezetők kerültek, akik a válság közepette is prosperáló vállalkozásokat irányítanak. Várkonyi Balázs mellett Csupor Erik, az Allegroup.hu, Starcz Ákos, a Shopline, Weiler Péter, a Brands.hu és Bognár Ákos, a JátékNet vezetői voltak jelöltek.

Várkonyi Balázs alapítótársával, Kelemen Gyulával 2001-ben hozta létre a jelenlegi e-bolt jogelődjét. Az online műszaki áruház sikerének egyik titka a szigorú árpolitika; a vállalat saját fejlesztésű árfigyelő szoftverével napi rendszerességgel figyeli a piacot, és ha szükséges, azonnal változtatja termékeinek árát, hogy valóban a legkedvezőbb ajánlatot biztosítsa.

Az Extreme Digital és vezetője egyaránt számos elismerést érdemeltek ki az elmúlt években. Várkonyi Balázst 2007-ben az Ernst & Young által alapított “Entrepreneur Of The Year” (“Az év üzletembere”) üzleti díjátadó ünnepségen “A Merész újító” kategóriában választották a legjobbnak. A portál a tavalyi évben “Az év honlapja 2011 különdíj” címet kapott a Magyar Marketing Szövetség versenyén, illetve az Ország Boltja megmérettetésen általános műszaki cikk kategóriában a népszerűségi díj első helyezését érte el. Emellett az utóbbi években az Extreme Digital beválasztották a 10 legnépszerűbb internetes kereskedő közé.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés