Connect with us

Hirdetés

technokrata

November 13-án tartja a Black Friday-t az Extreme Digital

extreme digital black friday 2020

Dotkom

November 13-án tartja a Black Friday-t az Extreme Digital

November 13-án tartja a Black Friday-t az Extreme Digital

Az Extreme Digital Black Friday 2020. november 13-án kerül megrendezésre. A fekete péntek akciós napon összesen mintegy száz termékkategória több százezer terméke lesz elérhető, számos termék rendkívül kedvezményes áron.

A vállalat várakozásai szerint a járványhelyzet ellenére is jelentős érdeklődésre számít, ezért a “karanténspecifikus” akciók mellett megnövelt szerverkapacitással várja a rohamot a www.edigital.hu oldalon.

2020 a hetedik év, amelyben az Extreme Digital Black Friday akciót szervez vásárlói számára jelentős árengedményekkel. A járványhelyzet eleve katalizátorként hatott az online értékesítésre, így a Black Friday során is megnövekedett érdeklődésre számít az Extreme Digital, amelyre a webáruházának megnövelt kapacitásbővítésével és a terhelés kezelését célzó online beengedőrendszerrel készül.

Idén a megszokott sikerkategóriák (tévé notebook, háztartási kis-, és nagygépek) mellett a karanténhelyzethez igazodva tisztítószerek, higiéniai eszközök és egyéb drogéria termékek, gamer eszközök, szépségápolási, fogyasztási cikkek, barkácseszközök és szerszámok is a fekete pénteki árengedmények fókuszában lesznek november 13-án, de minden népszerű termékkategóriában kínál majd árengedményt a vállalat.

“Bár tavasszal, az első hullám alatt sok hazai háztartásban hozták előre nagy értékű vásárlásokat, idén valószínűleg a korábbi években megszokottnál is többen fognak karácsonyi ajándékot vásárolni a Black Friday-en, hogy így is tudjanak spórolni”

– mondta el Várkonyi Balázs, az Extreme Digital alapító-ügyvezetője.

Az Extreme Digital az idei fekete péntek során is minden tőle telhetőt megtesz a rendelések

gyors és biztonságos kiszolgálásáért.  A tavaszi tapasztalatok nyomán a vállalat arra számít, hogy november folyamán újból népszerűbbé válik majd a termékek kiszállítással való rendelése a személyes, szaküzletben történő átvételnél. Idén már a saját üzemeltetésű Easybox csomagautomatákba is lehetséges lesz a kompakt méretű Black Friday-es rendelések teljesen érintésmentes átvétele: ezek jelenleg 41 budapesti helyszínen működnek, számuk az év végéig eléri  majd a 100-at.

A 2020. november 13-i Extreme Digital Black Friday napon az online hiteligénylést leszámítva minden szokásos funkció elérhető lesz a www.edigital.hu-n, ugyanakkor utólagos, szaküzletben történő ügyintézés révén a fekete pénteki termékek hitelre való megvásárlása is megoldható lesz.

Aki a lehető leggyorsabban szeretné átvenni a fekete pénteki rendelését, annak bolti átvételt érdemes választania, mert így 5 napon belüli garantáltan hozzáférhet a termékhez. A bolti átvétel biztonságosságáról az Extreme Digital a járvány első hulláma óta bevezetett biztonsági intézkedések révén gondoskodik.  Kis méretű csomagok esetén 1-8 napon belüli kiszállítást, nagy méretű csomagok esetén 1-10 napot vállal az Extreme Digital Black Friday fekete pénteki rendelésekre.

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés