Connect with us

technokrata

Megújult Hipernet csomagok és választható extra szolgáltatások a Telenornál

Dotkom

Megújult Hipernet csomagok és választható extra szolgáltatások a Telenornál

Október 2-től megújultak a Telenor mobilinternet tarifacsomagjai.

Az átalakult Hipernet tarifák több választási lehetőséget nyújtanak az előfizetőknek, akik számlás internet előfizetésük mellé extrákat is választhatnak, többek között a 18 millió zeneszámot kínáló Deezer Zene szolgáltatást.

Lakossági számlás tarifacsomagjainak átalakítása után új mobilinternet csomagokkal jelentkezik a Telenor. A szolgáltató megújult Hipernet portfóliója a felhasználók internetezési és tartalomfogyasztási szokásaihoz illeszkedő, egyedi igényekre szabható mobilinternet csomagokat kínál. Az öt új tarifacsomaghoz ugyanis extra szolgáltatások közül választhatnak az előfizetők, ráadásul 2 év hűség és 2 év tarifamegtartás esetén Extra Kedvezmény Keretet is kapnak, amelyet ezen szolgáltatások megrendelésére fordíthatnak.

A megújult, sebességalapú Hipernet tarifaportfólióban a korábbi négy helyett öt csomag közül választhatnak az előfizetők. A Hipernet Start, Active, Medium, Heavy és Pro csomagok 5, 10, 20, 30, illetve 60 Mbps elméleti letöltési sebességet tesznek lehetővé és 3, 5, 10, 15 és 30 GB belföldön felhasználható adatmennyiséget tartalmaznak. Az új csomagok közül a Medium, a Heavy és a Pro csomagokkal, megfelelő készülékkel és lefedett területeken elérhető az LTE technológia. Mindemellett a megújult tarifaportfólió esetében sincs belföldön túlhasználati díj: az adatkeret túllépésekor a szolgáltató csupán az internetkapcsolat sebességét csökkenti. A tarifacsomagokba foglalt belföldi adatmennyiség kiegészítésére a korábban elérhető 1, 4 és 10 GB belföldi kiegészítő adatmennyiséget továbbra is megrendelhetik az ügyfelek.

 

Tarifacsomag

Havidíj (Ft)

Maximális letöltési/feltöltési sebesség

(névleges, maximális sebesség; a tarifacsomagban foglalt adatforgalmi keretig belföldön)

Havidíjban foglalt adat-mennyiség (GB)

Extra Kedvezmény Keret (bruttó)

Hipernet Start

2990

5 / 1 Mbps

3

200 Ft

Hipernet Active

3990

10 / 2 Mbps

5

1300 Ft

Hipernet Medium

4990

20 / 2 Mbps

10

2300 Ft

Hipernet Heavy

6990

30 / 5 Mbps

15

3400 Ft

Hipernet Pro

8990

60 / 10 Mbps

30

4100 Ft

A megújult Hipernet portfólió újdonsága, hogy a Telenor mobilinternet előfizetéseihez Extra Kedvezmény Keretet biztosít két éves hűség és tarifamegtartás esetén. A tarifacsomagtól függően változó Extra Kedvezmény Keret tetszés szerint elkölthető a Deezer Zene szolgáltatásra, a Telenor Net Pajzs által biztosított vírusvédelemre, a korlátlan böngészés és e-mailezés szolgáltatásra, vagy plusz 100 GB-nyi extra belföldi éjszakai adatforgalomra. A Deezer Zene szolgáltatás év végéig havidíj nélkül érhető el, ráadásul a zenehallgatáshoz kapcsolódó adatforgalom is díjmentes belföldön. Amennyiben az előfizető nem mondja le a szolgáltatást, akkor az 2013. január 1-jét követően 1390 forintos havidíjért lesz elérhető. A Net Pajzs mostantól havonta csupán 790 forintba, a 100 GB extra éjszakai adatforgalom 990 forintba, míg a korlátlan böngészés és e-mail szolgáltatás a tarifacsomagban foglalt, változatlan letöltési sebesség mellett 1490 forintba kerül. A Hipernet Start előfizetői 200, az Active előfizetői 1300, a Medium előfizetői 2300, a Heavyt választók 3400, míg a Pro csomaggal internetezők 4100 forintot költhetnek el havidíjukból az extra szolgáltatásokra.

 

A Telenor új Hipernet előfizetései esetén – akciós modem vásárlásakor – a korábbiaknak megfelelően továbbra is 5 naptári napos kipróbálási lehetőséget biztosít. A csomagok mellé pedig 2 év hűség és 2 éves tarifamegtartás vállalása esetén 0 forintért kínál modemeket a szolgáltató.

 

További információ: http://www.telenor.hu/hipernet-csomagok

 Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin