Connect with us

Hirdetés

technokrata

Budapest környékén is elérhető az LTE hálózat

Dotkom

Budapest környékén is elérhető az LTE hálózat

A Telekom a nyár során több vidéki város mellett Budapest agglomerációjába, mintegy 50 Pest megyei településre is elvitte az új generációs mobilinternetet, a 4G/LTE-t.

A szolgáltatás elérhető többek között Piliscsaba, Biatorbágy, Érd, Budaörs, Ráckeve, Monor, Gyömrő, Veresegyháza, Sződliget és Délegyháza területének nagy részén. A települések listája megtalálható a http://www.t-mobile.hu/lakossagi/ugyintezes/lefedettseg/lte oldalon.

A vidéki városok közül Szombathely, Debrecen, Kecskemét, Győr, Siófok, Keszthely és Hévíz nagy részén hozzáférhető a szolgáltatás. Az ősz folyamán folytatódik Budapest hálózati lefedettségének növelése is. Jelenleg kültéren Budapest lakosságának 98%-a, beltéren 73%-a számára elérhető a 4G/LTE szolgáltatás.

A szolgáltatás használatához a lefedett területen Net&Roll mobilinternet csomagra és LTE-képes eszközre van szükség. A szolgáltatás igénybevételéhez a T-Mobile USB modem 4G-t vagy a Samsung Galaxy Tab 8.9 LTE táblagépet kínálja a szolgáltató. Emellett a T-Mobile honlapján már megrendelhető az a 4G router, amely a 4G/LTE hálózatra csatlakozva osztja el a technológia által nyújtott nagy sávszélességet a wifi képes eszközök között. Így egy lakásban vagy irodában egyszerre több eszközön (notebook, táblagép, okostelefon) is kényelmesen lehet internetezni, kihasználva a 4G/LTE hálózat előnyeit.

A 4G/ LTE technológia legfontosabb, a felhasználók számára kézzelfogható előnye az eddiginél jóval nagyobb le- és feltöltési sebesség, valamint a lecsökkent késleltetési idő, aminek köszönhetően az online alkalmazások és játékok mobilhálózaton keresztüli használata még könnyebb, a nagy felbontású, akár HD minőségű videofilmek le- és feltöltése jelentősen gyorsabb, valamint több program is gond nélkül futtatható egyszerre, mindezek pedig látványos mértékben javítják az ügyfélélményt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés