Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új főnök a Canon élén

Dotkom

Új főnök a Canon élén

A Canon bejelentette, hogy Rokus van Iperent nevezte ki a Canon európai, közel-keleti és afrikai régiójának (EMEA) elnök-vezérigazgatójává, aki így a cég első európai vezetője lesz az EMEA régióban.

A pozíciót korábban betöltő Ryoichi Bamba negyven a Canonnál és négy ebben a pozícióban eltöltött év után vonul nyugdíjba. A Van Iperen által átvett szervezet képalkotó megoldásokat és szolgáltatásokat biztosít vásárlók millióinak, üzleti felhasználóknak és egészségügyi ügyfeleknek az egész EMEA régióban. A Canon Europe mindezek mellett a Canon Inc. összesített bevételeinek legnagyobb részét adja. Van Iperen az Océ N. V. elnök-vezérigazgatói pozíciójából érkezik a Canon Csoportba, amelyet 1999 óta töltött be, egészen a 2010 márciusában történt Canon felvásárlásig.

„Megtiszteltetés számomra, hogy az első európai lehetek, akit megbíztak a Canon EMEA régiójának vezetésével” – mondta Rokus van Iperen, a Canon európai, közel-keleti és afrikai régiójának (EMEA) elnök-vezérigazgatója. „Mindig is tiszteltem a Canont a világszínvonalú innovációiért és a kiváló üzleti teljesítménye miatt. Miután az elmúlt években szorosan együtt dolgoztam a Canonnal, érdeklődéssel tekintek a jövőbe, amelyben kiemelt szerepet kap a Canon és az Océ összeolvadása az EMEA régióban, valamint a Canon üzleti növekedésének folytatása az egész régióban.”

Van Iperen 1978-ban csatlakozott az Océhoz. Miután számos munkakört betöltött a kutatás-fejlesztési osztályon, 1989-ben a nyomtatórendszerek üzletágáért lett felelős. 1992-től az Océ-Belgium N. V. ügyvezetője lett egészen addig, amíg 1995-ben az Océ N.V igazgatótanácsának tagja lett. Van Iperen kiemelkedő eredményei közé tartozott a Siemens Nixdorf nyomtatási osztályának felvásárlása és integrálása az Océ szervezetébe. A holland szakember az eindhoveni műszaki egyetemen végzett.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés