Connect with us

technokrata

Ajándékba adja naplózó szoftverét a BalaBit

Dotkom

Ajándékba adja naplózó szoftverét a BalaBit

„Védd a pingvineket!”

A NetAcademia Oktatóközpont által létrehozott, informatikai képzéseiről ismert IT Factory április 27-én Linux hálózatbiztonság címmel indít tanfolyamot. A „Védd a pingvineket” mottójú képzés elsősorban azoknak a rendszeradminisztrátoroknak szól, akik a Linux kiszolgálók hálózati szolgáltatásainak biztonsága terén szeretnék elmélyíteni tudásukat. A negyven órás – online is végezhető – tanfolyam résztvevői megismerkedhetnek a biztonságos átjárók készítésének, a web alkalmazások védelmének, valamint a virtuális magánhálózatok és a megbízható naplózó rendszerek kiépítésének fortélyaival.

A tanfolyamot a BalaBit IT Security egy különleges akcióval támogatja, aminek keretében a képzés résztvevői ingyen juthatnak hozzá a syslog-ng Premium Edition öt szerverre licencelt változatához. A közel százezer forint értékű vállalati megoldás, a Linux/Unix rendszereken világszerte kvázi szabványként alkalmazott nyílt forráskódú syslog-ng magasabb funkcionalitású kereskedelmi változata.

A termékhez valamennyi résztvevő egy éves licencet kap, amihez nem kell mást tenni, mint április 26-ig regisztrálni az IT Factory weboldalán.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
samsung frame tv

Smart-TV

Virtuális utazás a The Frame TV képernyőjén

2020. november 24. kedd
redmi note
lifestyle

Kütyük

Lifestyle Smart Monitor a Samsungtól

2020. november 20. péntek
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin