Connect with us

Hirdetés

technokrata

Webkettes megoldásokkal mozgósít az EP

Dotkom

Webkettes megoldásokkal mozgósít az EP

A június 7-ei EP-választásra készülve az Európai Parlament saját profilt hozott létre a legismertebb internetes közösségi oldalakon, a Facebookon, a MySpace-en és a Flickr fotómegosztó oldalon. Az EP választási honlapján június 7-én folyamatosan követhetők lesznek az egész Európából beérkező választási adatok.

Az Európai Parlament választási honlapja rengeteg hasznos információt, háttéranyagot tartalmaz az EP történetéről, a képviselőkről, a következő választásról.

Az EP emellett saját profilt hozott létre egyes online közösségi oldalakon is. Az Európai Parlament így megtalálható a Facebookon (több mint 175 millió felhasználó), a MySpace-en (250 milliónál több felhasználó), olvasható az EUvonal.hu internetes oldalon.

A Flickr képmegosztó oldalon naponta frissített, az EP-választással kapcsolatos képgyűjtemény található, a YouTube videómegosztó EU-s aloldalán, az EUTube-on pedig hasonló rövidfilmeket lehet megnézni.

Májusban az Európai Parlament választási honlapján az első, 1979-es közvetlen EP-választás harmincadik évfordulójára emlékezve megjelenik az “EU időgép”. Ez egy harminc évvel ezelőtti és egy mostani lakásbelsőn keresztül mutatja be, miben változtatta meg az európaiak életét az Európai Parlament.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés