Connect with us

technokrata

Új HR vezérigazgató-helyettes a Pannonnál

Dotkom

Új HR vezérigazgató-helyettes a Pannonnál

Június 2-től Anne Birgitte Kverum a Pannon új humánerőforrás vezérigazgató-helyettese. Az új vezető Kőnig Róbertet váltja a tisztségben, aki a Pannonnál töltött közel 15 év után a Telenor Csoporton belül folytatja pályafutását.

Anne Birgitte Kverum (57) tapasztalt HR-vezető, 14 éve dolgozik a Telenor kötelékében. 1995-ben, a Telenor Media HR vezérigazgató-helyetteseként csatlakozott a Telenorhoz, majd a Telenor Mobil és a Telenor Privat HR Igazgatóságának vezetője lett. 2000-től alelnökként a Telenor Mobile Communications People&Future csapatát irányította, idén júniusban pedig a People Development vezetői posztjáról érkezik a Pannonhoz.

Anne Birgitte Kverum szociológia szakon végzett, majd a közszférában helyezkedett el tanácsadóként, és közben egyetemi tanárként is tapasztalatot szerzett. A Telenort megelőzően Norvégia legnagyobb márkás fogyasztási cikkeket forgalmazó vállalatánál, az Orklánál töltött be vezető pozíciót.

Kőnig Róbert 2005 óta a Pannon HR vezérigazgató-helyettese. Vezetése alatt a Pannon számos szakmai elismerést szerzett: elnyerte például a “Legjobb Női Munkahely” különdíját és az “Investor in People” díjat (ez utóbbit két alkalommal is). Kőnig Róbert a Pannon anyavállalatánál, a Telenornál folytatja pályafutását regionális HR üzleti partnerként.

“Örömmel köszöntöm Birgittét a Pannonnál. Meggyőződésem, hogy tovább erősíti vezetői csapatunkat, hiszen tapasztalatai és energikus személyisége folytán kiválóan alkalmas a Pannon sikeres működésének támogatására. Egyúttal szeretném megragadni az alkalmat, hogy kifejezzem köszönetemet távozó HR vezérigazgató-helyettesünknek, Kőnig Róbertnek, és sok sikert kívánjak neki új munkájához” – nyilatkozta Anders Jensen, a Pannon vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin