Connect with us

Hirdetés

technokrata

Twitterezik az angol királynő

Dotkom

Twitterezik az angol királynő

Az angol királynő a Youtube után a Twitteren is üzeneteket tesz majd közzé. A királyi család az internetes megjelenéssel a fiatalok körében szeretne népszerűbbé válni.

A királynő beszédéről a Brit Nemzetközösség napja alkalmából a Westminster Apátságban tartott ökomenikus istentiszteleten a Twitteren keresztül is lehet majd tájékozódni hétfőn. A rendkívül gyorsan népszerűvé vált ismertségi hálózaton, melyen maximum 140 karakteres formázatlan sms-ek formájában értesíthetik mindennapjaik izgalmas eseményeiről a felhasználók azt, akit érdekel, a királyi család hivatalnokai helyeznek majd el olyan üzeneteket, amik a szertartás minden mozzanatát nyomon követik.

A modern nemzetközösség hatvanadik évfordulóján tartott ünnepségről szóló sms tájékoztatók, az apátság szóvivője szerint spontának lesznek és a nyelvezetük hasonlítani fog a mikroblog szolgáltatáson olvasható szövegek többségének a stílusához. A királyi család az előző hónapban Sir Berners-Lee, a html protokoll és ezáltal az internet feltalálója segítségével újította meg a honlapját, korábban pedig saját Youtube csatornát is indított.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés