Connect with us

Hirdetés

technokrata

Távozik a rEVOLUTION Software alapító-ügyvezetője

Dotkom

Távozik a rEVOLUTION Software alapító-ügyvezetője

2009. április 15-től Bódog Norbert, a rEVOLUTION Software Kft. alapító-ügyvezetője megválik posztjától és egyúttal a cégben lévő tulajdonrészét is eladja. A döntés hátterében a több éve fennálló vezetési- és szervezetépítési szemlélet-, valamint a vállalati jövőkép terén kialakult tulajdonosi véleménykülönbség áll.

“Két meghatározó magyar tulajdonostársammal már tizenhét éve dolgoztunk együtt, de mostanra megérett a helyzet a változtatásra. – indokolta döntését Bódog Norbert. Mivel alapítóként a vállalat felosztását nem támogattam, a jelenlegi befektetői környezet pedig nem kedvez egyszerre több tulajdonos kivásárlásának, így a cég üzletágainak egyben maradása érdekében én döntöttem a kiválás mellett.”

A volt cégvezető üzletrészét külső szakmai befektetőként Tóth Béla a Care All Kft. fő tulajdonosa, valamint a cég két másik alapító-tulajdonosa Juhász Zsolt és Szalóki László vásárolták meg.

Bódog Norbert szakmai pályafutását a stratégia- és szervezetépítés területén kívánja tovább folytatni. A rEVOLUTION Software ügyvezető igazgató posztját április 15-től Kustos Ferenc, a cég jelenlegi kereskedelmi és marketing igazgatója veszi át.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés