Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kiss Norbiék ezentúl Casio G-Shock karórákkal versenyeznek

casio

SmartWatch

Kiss Norbiék ezentúl Casio G-Shock karórákkal versenyeznek

Kiss Norbiék ezentúl Casio G-Shock karórákkal versenyeznek

A Casio G-Shock első ízben támogat hazai gyorsasági versenycsapatot

A Révész Racing versenyzője, Kiss Norbi a harmadik Európa-bajnoki címét szerezheti meg az idei Kamion Európa-bajnokságon.

A Casio G-Shock idén felsorakozott azok közé a támogatók közé, akik szeretnék segíteni a magyar istállót céljaik elérése érdekében.

„Az idő kulcsfontosságú tényező egy versenysorozatban. Éppen ezért strapabíró, rázkódásálló és ütésálló G-Shock karórákkal támogatjuk a csapatot a közös célok elérése érdekében. Mivel a Révész Racing csapatszíne piros, ezért könnyű volt kiválasztani számukra a megfelelő modellt”

– hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

Az idei Kamion Európa-bajnokság június 12-13-i versenyhétvégén startolt el a mogyoródi Hungaroringen és a tervek szerint várhatóan az október 16-17-i hétvégén fog zárulni az olaszországi Misanóban. Ez azt jelenti, hogy hét versenyhétvége után lehet meg a 2021-es szezon győztese. (A német Nürburgringre tervezett futamokat elhalasztották az áradásokkal járó esőzések miatt, még kérdés, hogy mikor kerülhet sorra). A kamionversenyek nem kevés kihívás elé állítják a csapatokat, hiszen a futamok jelentős részét nyári hónapokban rendezik, így aszfalt miatt döntően forróságban kell mindent megtenniük a sikerért, persze időnként előfordulhat egy-egy monszunszerű eső.

„A Casio éppen ezért olyan sportos karórák mellett döntött, amelyek nemcsak strapabírók, de akár a vizet is elviselik”

– hangsúlyozta Nagy Sándor.

A Révész Racing csapattagjainak csuklóira az idei szezonban éppen ezért döntően GA-100B-4A típusú G-Shock karórák kerültek fel. Ezek egyedi ismérve, hogy ütésálló és rezgésálló tokkal készülnek. Utóbbi tulajdonságukat egy αGel  (alphaGEL) nevű szilikonpárnának köszönhetik, amely a karórák tokjába van beépítve. A piros G-Shockok mindemellett fokozottan ellenállóak a kívülről érkező mágneses hatásoknak is.

„A számtalan funkció mellett a Révész Racing csapattagjai minden bizonnyal a visszaszámlálás, valamint az 1/1000 másodperces stopperfunkciót fogják a legtöbbször használni a versenyek alatt”

– árulta el a Casio termékmenedzsere.

Hozzátette: a piros G-Shock karórákon lévő TachyMeter átlagsebesség skála segítségével könnyedén meghatározható az átlagos sebesség is. A csapat hölgy tagjai pedig MSG-S600G-7A típusú karórákat használják, amelyek a GA-100B-4A modellekhez hasonlóan fokozottan ütés- és rezgésállók. Ezeket a női karórák azonban napelemesek, így még elemet sem kell cserélni bennük.

„A kamionversenyeken kiemelten nagy szerepe van az időmérő edzéseknek, ezeken dől el ugyanis, hogy ki indulhat az első helyről. Éppen ezért minden tizedmásodperc számít, nagyon nem mindegy, milyen formát nyújtunk az edzéseken és az időmérőkön. Biztos vagyok benne, hogy a Casio G-Shock karórák hozzá fognak minket segíteni a sikerekhez, éppen ezért nagyon örülök ennek az együttműködésnek”

– hangsúlyozta a kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző, Kiss Norbi.

A Casio G-Shock hazai történetében ez az első ilyen jellegű együttműködés, így a japán óramárka óraépítési tradíciói összekapcsolódhatnak a hazai gyorsasági motorsport történetével.

További SmartWatch

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés