Connect with us
Hirdetés

technokrata

Takarékos és biztonságos

Dotkom

Takarékos és biztonságos

Az APC új Back-UPS ES modelljei csökkentik az energiafogyasztást.

Az APC bemutatta az újonnan áttervezett APC Back-UPS ES 550 és 700 modelljeit. Az új berendezések a SmartShedding technológia segítségével érzékelik, ha a mester aljzaton működő számítógép ki van kapcsolva, vagy készenléti állapotban van, és lekapcsolják a vezérelt aljzatokhoz csatlakozó, éppen nem használt perifériákat – így energiát és pénzt takarítanak meg. Az energiát feleslegesen fogyasztó eszközök áramtalanításával az APC Back-UPS ES 550 és 700 termékek átlagosan évi 7500 forinttal csökkentik a villanyszámlát. A számítás alapja napi átlagosan 3 órás számítógép használat, készenléti állapotban 25 wattot fogyasztó csatlakoztatott eszközök, és kilowattóránként 38 forint energiaár. A berendezések típusa, a használati idő hossza és az elektromos áram díja befolyásolja az egyedi megtakarításokat.

#img1#

Az APC Back-UPS ES 550 és 700 termékek nyolc aljzattal rendelkeznek, amelyek mindegyike túlfeszültség-védelemmel van ellátva, valamint a nyolcból négy szünetmentes tápellátást is nyújt. Emellett az APC Back-UPS ES 550 és 700 termékek telefon- és Ethernet-védelme biztosítja, hogy az adatvonalakon sem okozhat kárt túlfeszültség vagy feszültségtüske. A készülék adatportja lehetővé teszi az APC PowerChute Personal Edition szoftverrel való kommunikációt, amely hosszabb áramkimaradás esetén automatikusan, szabályos módon állítja le a számítógépet.

Az Európában már megvásárolható új APC Back-UPS ES BE550G-GR és BE700G-GR modellek bruttó végfelhasználói ára 24300 forinttól kezdődik. Minden termékre érvényes az APC teljes élettartamra szóló berendezés-védelmi garanciája, amely 100000 euró összegig fedezi a megfelelően csatlakoztatott berendezésekben keletkezett károkat (részletekért lásd az APC Equipment Protection Policy irányelveit).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés