Connect with us

Hirdetés

technokrata

SonicWALL: új technológia a tűzfalakban

Dotkom

SonicWALL: új technológia a tűzfalakban

A SonicWALL Clean VPN technológiájának újabb fejlesztéseit tette elérhetővé az SSL VPN távoli elérés egységesített kockázatkezelési (UTM) platformba történő integrálásával.

Az SSL-alapú Clean VPN integráció egyszerűsített és titkosított kapcsolatot biztosít a távoli eléréssel kapcsolódó felhasználóknak, miközben a kapcsolódások számára védelmet biztosít a betörések, kártékony programok vagy a nem megfelelő használat ellen.

A vállalkozások manapság egyre nagyobb számban alkalmaznak távolról dolgozó munkatársakat, így egyre nagyobb szükség van olyan biztonságos hálózati elérések kialakítására, melyeket nem csupán az alkalmazottak, de a szerződéses partnerek és ügyfelek is igénybe vehetnek. A hálózati szakembereknek a kihívást az jelenti, hogy bárhonnan, bármikor biztosítsák az elérést, akár olyan végpontokról is, melyek esetleg nem teljesen biztonságosak.

A Clean VPN technológia egyszerűbbé teszi a távoli elérést azáltal, hogy a felhasználót egy böngésző-alapú SSL VPN kapcsolattal köti össze, melyhez nincs szükség előzetesen installált kliensre. A technológia jelentős mértékben optimalizálja a telepítési időt, és átfogó védelmet nyújt a kapcsolódások kártékony programoktól és fenyegetettségektől történő megtisztításával. A technológia magas szintű és nagy teljesítményű mélyreható csomagvizsgálati motort használ, mely megtalálja a kártékony tartalmakat melyek a hálózat nem megfelelő használatából vagy nem biztonságos hálózatokon keresztüli kapcsolódásból erednek.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés