Connect with us

technokrata

SAP-val fut fel az élesztőgyár

Dotkom

SAP-val fut fel az élesztőgyár

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy vállalatirányítási rendszert vezetett be a Lesaffre Magyarország Élesztőgyártó és Kereskedelmi Kft.-nél. Az új megoldás az eddigi szigetrendszereket váltja hazánk egyetlen élesztőgyárában.

A magyarországi implementáció az első teljes körű SAP bevezetés a francia Lesaffre világhálózatában, mely a budafoki vállalatát jelölte ki globális programja első állomásaként. A következő lépés a modell kiterjesztése a Lesaffre Csoport mintegy 40 leányvállalatára.

A magyar projektet 11 hónap alatt valósították meg. A vállalatirányítási rendszer segítségével az élesztőgyár azonnali képet kap a logisztikai, a gyártási és a pénzügyi folyamatairól.

A bevezetés érdekessége, hogy az élesztőgyártás-forgalmazásban kiemelt fontosságú lejárati idő kezelését is az SAP integrált megoldása biztosítja.

“A felépülő közös IT platform egyik haszna, hogy magasabb szintre lép a leányvállalatok közötti együttműködés” – mondta Ötvös Péter, a Lesaffre-csoport SAP programokért felelős globális vezetője.

Misnyovszki Zoltán, az SAP Hungary Kft. szolgáltatási igazgatója a sikeres indítás után elmondta: “az élelmiszeripar az SAP egyik kevéssé ismert, de erős területe: világszerte 3900 cég használja megoldásainkat, ami háromszorosa a logisztikai, utaztatási szegmensben regisztrált ügyfelek számának.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu