Connect with us

Hirdetés

technokrata

Klasszikus társasjátékok az interneten

Dotkom

Klasszikus társasjátékok az interneten

Mindenki emlékszik az olyan táblás játékokra, mint a Monopoly, vagy a Scrabble, de a Torpedó is népszerű játék a mai napig. A Consumer Electronics Show-n (CES) az Electronic Arts és a Hasbro a digitális világba tör be régi társasjátékokkal.

Az olyan klasszikus táblás játékok, mint a Monopoly már számítógépen és Interneten is játszhatóak lesznek, az Electronic Arts és a Hasbro közös munkája révén, de a Torpedó vagy a Scrabble is belépnek a digitális világba. A hírt a CES-en jelentette be a vállalat, a programokat pedig idén tavasszal lehet kapni majd a boltokban.

A Scrabble új változata a PSP és a Nintendo DS konzolokon egy új funkciót is tartalmazni fog, melyet slam módnak hívnak, és a lényege, hogy a versenyben akár mások kártyáját is elvehetjük. A játékokat azonban minden konzolra ki fogják adni, a világhálón is játszhatunk akárkivel, az Xbox LIVE keretein belül. A webes kihasználhatóság miatt olyan új módok is lesznek, mint a 30 perces Monopoly – adta hírül a Reuters.

Annak ellenére, hogy a táblás játékok digitálisak lesznek, a Hasbro nem fél a bevételkieséstől. “Nem hiszem, hogy akármi is pótolni fogja azt az érzést, hogy a család valamelyik tagja előveszi a dobozos Monopoly-t, majd körbeülnek, és a család együtt játszik” – közölte Chip Lange a Hasbro igazgatója.

Kimutatások szerint a családok 65 százaléka játszik videojátékokkal, többek közt olyanokkal, ami több ember számára is kikapcsolódást nyújt, mint a Rockband, vagy a Guitar Hero.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés