Connect with us

technokrata

Igazi különlegesség a magyar online aukciós oldalon

Dotkom

Igazi különlegesség a magyar online aukciós oldalon

Minden jel arra mutat, hogy a veterán autóval még nem fulladt ki a Vatera új akciós gépezete.

A tévéből ismert Vera igazi zenei különlegességgel rukkol elő novemberben: exkluzív aukció keretében árverez el egy, a Kiss együttes tagjai által dedikált American Standard Stratocaster gitárt. A hangszer ritkaságra november 9-től licitálhatnak a rock rajongók, 1 forintról.

#img1#

A gitár igazi csemegének számít: az American Standard Stratocaster típusú darabot 2008-ban gyártották, 22 Medium Jumbo Frets bundokkal, 3 American Strat Single-coil pickup hangszedőkkel és Fender Standard Tension húrokkal. A koptatólapot a Kiss zenekar minden tagja dedikálta.

A világhírű rock banda 1973-as megalakulása után személyi összetételét tekintve számos változáson ment keresztül, ám 1996-tól 2001-ig eredeti felállásban léptek fel. A hangszer koptatólapjának szignálása pedig pont erre az időszakra esett. A Vaterán most árverezésre kerülő darabot az együttes tagjai a kilencvenes évek második felében látták el kézjegyükkel. Az aláírásokat az AutographsAmerica.com hitelesítette, melyet külön oklevél bizonyít. A gitár a Fender hosszas fejlesztésének eredménye: a gyártó tartozékok egész sorának optimalizálása után dobta piacra az új American Standard-et.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin