Connect with us

technokrata

Csúcstechnológia a távfelügyeletben

Dotkom

Csúcstechnológia a távfelügyeletben

Évértékelő sajtóbeszélgetésen számolt be Samu Mihály, a Securitas Magyarország Biztonsági Szolgáltatások Kft. ügyvezető igazgatója vállalata 2008. évi eredményeiről. Az eseményen a társaság bejelentette a hazai piac egyik legnagyobb biztonságot szavatoló szolgáltatásának, a Securitas Mobil GPRS-nek az elindítását. Emellett az ügyvezetés bemutatta a sajtónak Krátky Attilát, a Securitas új értékesítési igazgatóját.

Jövő januárban indul a Securitas Kft. legújabb szolgáltatása, a Securitas Mobil GPRS. Az újonnan bemutatott távfelügyeleti megoldással a társaság a vagyonvédelmi piacon az egyik legmagasabb fokú biztonságot kínálja ügyfeleinek az egész országban – legyen szó ipari ingatlanokról, telephelyekről, irodákról, lakásokról vagy nyaralókról. Speciális technológiájának köszönhetően nemcsak a mechanikai behatolásokat képes detektálni, hanem tűzjelzésekről, pánikhelyzetekről, lopásokról és más események egész soráról képes a diszpécserközpontot tájékoztatni. Több százezer betörés, rablás, tűzeset és rendkívüli esemény válik ezáltal potenciálisan mérsékelhetővé, a piac egyik leghatékonyabb ár-érték konstrukciójában.

Megközelítően 14%-kos árbevétel-növekedéssel és jelentős adózás előtti eredménybővüléssel számol a világ vezető vagyonvédelmi cégének, a Securitas AB-nak a hazai leányvállalata. Mintegy 3.850.000 ezer forint árbevétel mellett 326.000 ezer forint adózás előtti nyereséget prognosztizál a vállalat vezetése 2008-ra – szemben a tavalyi 3.252.000 ezer forint bevétel mellett realizált 198.647 ezer forint adózás előtti nyereséggel.  Novembertől kezdődően érezhetővé váltak a világgazdasági válság hatásai: elsősorban az idén bevezetett, magasabb működési költségű szállítmánykísérés üzletágban csökkentették megrendeléseiket az utóbbi hónapokban a társaság ügyfelei, ami miatt csupán 17,1% gross margin realizálódik a tervezett 17,3% helyett. Ennek ellenére a tervezett működési eredmény tartható lesz. A Securitas részesedése a magyarországi vagyonvédelmi piacon 12 százalék, és ezzel a piac élvonalába tartozik.

A dinamikus fejlődést és árbevétel-növekedést a jövőben is potenciális célként fogalmazta meg a vállalat, ezért új értékesítési igazgatót nevezett ki Krátky Attila személyében. Korábban az AVIS-nál, az Accor Services Magyarország Kft-nél valamint a Medicover Egészségközpont Zrt-nél töltött be vezetői tisztségeket az új igazgató, elsősorban kereskedelmi területen. 1992-ben végzett az ELTE Természettudományi Karán, azóta számos szakirányú tanfolyamon és felsőfokú képzésen vett részt. 40 éves, 2 gyermeke van.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

ipad mini

Tablet

Friss külsővel érkezhet az iPad Mini

2021. június 14. hétfő
g-shock

SmartWatch

Íme a legújabb aranyszínű fém G-shock

2021. június 10. csütörtök
fényképezőgép kiválasztása
iphone 13

SmartPhone

Valószínűleg 3 új színben érkezik az iPhone 13

2021. június 9. szerda
harmony os

SmartPhone

Harmony OS + iOS 14 összehasonlítás

2021. június 7. hétfő

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu