Connect with us

Hirdetés

technokrata

Beteg gyerekeknek készült közösségi oldal

Dotkom

Beteg gyerekeknek készült közösségi oldal

Fiatalnak lenni nem könnyű, akkor meg főként, ha valaki kilóg a sorból, mert beteg vagy rokkant. Egy ausztráliai szervezet viszont azt reméli, hogy a személyeknél sikerül enyhíteni ezeket a fájdalmakat a számukra készített közösségi oldallal, melynek a Livewire nevet adták.

A Livewire oldalt a média a Facebook beteg gyerekeknek címen jellemezte, és ez az első ilyen közösségépítő honlap Ausztráliában. A gyermekek egészségét vizsgáló statisztikai adatok szerint hozzávetőlegesen 450 ezer 10 és 21 közötti ausztrál fiatal él maradandó károsodással, az oldal azt reméli, hogy pártfogása alá tudja venni ezeket az embereket.

A hely biztonságot és szórakozást nyújt a regisztrált felhasználóknak, többek közt meg tudják osztani a tapasztalataikat, csetelni és blogolni tudnak, illetve online játékok is megtalálhatóak az Livewire oldalon.

A honlap ezen a héten indult és a készítői azt remélik, hogy ebben az évben 20 ezren regisztrálnak fel. Az oldal szigorú biztonsági intézkedéseket vezetett be annak érdekében, hogy senki ne bántsa, vagy csúfolja a gyerekeket – adta hírül a Yahoo.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés