Connect with us

Hirdetés

technokrata

Áldozat: 10 barát egy ingyen whopperért

Dotkom

Áldozat: 10 barát egy ingyen whopperért

A Facebook online közösségi site fejlesztői platformját már számtalan marketingkampányhoz használták fel, a Burger King kampánya azonban eltér a többitől. Tíz barátot törlése esetén egy ingyen whoppert kaphatunk a Burger King amerikai gyorséttermeiben.

A whopper-áldozatra keresztelt Facebook alkalmazás egy ingyenes whopperre jogosító kupont ad abban az esetben, ha tíz felhasználót törölsz a barátok közül. A gyorsétterem-lánc az utóbbi időben számos érdekes marketingkampánnyal hívta fel magára a figyelmet, ám ez a legutóbbi viccet csinál az online közösségi site-ok felhasználóinak attitűdjéből.

“Itt az idő, hogy próbára tedd online barátaid. Telepítsd fel az Whopper Áldozat alkalmazást, és egy szendviccsel ajándékozunk meg, ha tíz barátodtól megválsz a Facebookon – olvasható a Burger King hivatalos honlapján.

Az egész kampányban a legmókásabb az, hogy az “áldozat” a felhasználó aktivitási listáján válik láthatóvá, például: Péter feláldozta Josh-t egy ingyenes whopperért. Az ajánlat csak egy kuponra érvényes, tehát nem érdemes az összes barátunkat törölni az ingyen szendvicsért.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés