Connect with us

technokrata

Adobe-Canon összefonódás

Dotkom

Adobe-Canon összefonódás

Az Adobe és a Canon együtt fejleszti az irodai megoldásokat.

A Canon és az Adobe megállapodást kötöttek az Adobe technológiáinak beágyazásáról a Canon legújabb irodai megoldásaiba. Az együttműködés a két vállalat között 2005-ben kötött szövetség kibővítése.

Az új Canon imageRunner Advance terméksorozat számos Adobe technológiát támogat a dokumentum-előállítás, a munkafolyamatok és a biztonság területén. A technológiák többek között:

Adobe PostScript 3 nyomtatás – A Canon új imageRunner Advance rendszereibe beágyazott nyomtatási szoftver támogatásával a szervezetek jobb dokumentum-felügyeletet és minőséget érhetnek el, megfizethető áron.

Adobe PDF technológia – A PDF-központú üzleti folyamatokban Canon új imageRunner Advance rendszerei a PDF Reader Extensions, a PDF/A-1b archiválási támogatás, a PDF webre optimalizálása, az Adobe PDF fájlformátumok, valamint digitális aláírások támogatásával képesek a végfelhasználói információáramlás javítására.

Adobe LiveCycle Rights Management ES – Az Adobe LiveCycle Rights Management ES rendszer közvetlen integrálásával az imageRunner Advance kezelőfelületéről beolvasott dokumentumokon könnyedén alkalmazható a LiveCycle dokumentumbiztonsági házirend. Ez biztosítja az értékes vállalati információk védelmét, függetlenül attól, hogy az adatokat kinek és hová kell elküldeni.

A legújabb Canon imageRunner Advance platform a hardvereszközökben, szoftverekben és szolgáltatásokban egyesíti a technológiai újításokat a modern üzleti környezet fejlesztése érdekében. Az Adobe Postscript és a LiveCycle programban, illetve a PDF fájlformátumban rejlő legújabb lehetőségek támogatásával az új imageRunner Advance termékcsalád a dokumentumok nyomtatása, beolvasása és tárolása terén egyaránt nagyobb rugalmasságot kínál.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu