Connect with us

technokrata

A SZÁMALK hivatalos Cisco oktatóközpont lett

Dotkom

A SZÁMALK hivatalos Cisco oktatóközpont lett

A SZÁMALK Továbbképzés új és Magyarországon egyedülálló minőségi lépést tett a Cisco képzések terén: hivatalos oktatóközponti jogosultságot nyert el a Cisco Systems-től.

Az oktatóközpontok közül a világon a SZÁMALK Továbbképzés szerezte meg a legrövidebb idő alatt és önálló jogon ezt a magas szintű címet. A friss Cisco Learning Partner minősítés révén a cég az egyik legszélesebb palettáját nyújtja a hivatalos Cisco képzéseknek, IT oktatási portfoliója és a több gyártó ismeretével rendelkező trénerei segítségével pedig a kereszttechnológiák oktatását is biztosítja.

A magyarországi TOP 100 vállalat körében jól ismert SZÁMALK Továbbképzés ismét jelentős lépést tett oktatás-szolgáltatási portfoliójának fejlesztésében: hivatalos Cisco oktatóközpont (Cisco Learning Partner, CLP) lett. Ezzel a minősítéssel a SZÁMALK a közel tíz éves Cisco oktatási tevékenységében jelentős mérföldkőhöz érkezett. Olyan címhez jutott, melyet számos nagy vezető európai oktatóközpontnak sem sikerült megszereznie: önálló jogon (nem viszonteladóként vagy szponzorált cégként) jogosult hivatalos Cisco oktatások lebonyolítására, és így akár további oktatási partnerek bevonására és működtetésére is. A világ fejlődő piaci régiójában (Emerging Markets) is csak összesen 25-en rendelkeznek ezzel a címmel a több száz Cisco oktatási központ közül.

A SZÁMALK a Cisco Learning Partner minősítés megszerzése alkalmából számos tanfolyamot jelentős bevezető kedvezménnyel kínál az érdeklődők számára a nyári és őszi időszakra.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

TAG Heuer Monaco

SmartWatch

Új Monaco karórákat mutat be a Tag Heuer

2020. december 1. kedd
Casio G-Shock Dragon Ball Z karóra

SmartWatch

Különleges karácsonyi nyereményjátékot indított a Casio

2020. november 29. vasárnap
XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
samsung frame tv

Smart-TV

Virtuális utazás a The Frame TV képernyőjén

2020. november 24. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin