Connect with us

Hirdetés

technokrata

A SZÁMALK hivatalos Cisco oktatóközpont lett

Dotkom

A SZÁMALK hivatalos Cisco oktatóközpont lett

A SZÁMALK Továbbképzés új és Magyarországon egyedülálló minőségi lépést tett a Cisco képzések terén: hivatalos oktatóközponti jogosultságot nyert el a Cisco Systems-től.

Az oktatóközpontok közül a világon a SZÁMALK Továbbképzés szerezte meg a legrövidebb idő alatt és önálló jogon ezt a magas szintű címet. A friss Cisco Learning Partner minősítés révén a cég az egyik legszélesebb palettáját nyújtja a hivatalos Cisco képzéseknek, IT oktatási portfoliója és a több gyártó ismeretével rendelkező trénerei segítségével pedig a kereszttechnológiák oktatását is biztosítja.

A magyarországi TOP 100 vállalat körében jól ismert SZÁMALK Továbbképzés ismét jelentős lépést tett oktatás-szolgáltatási portfoliójának fejlesztésében: hivatalos Cisco oktatóközpont (Cisco Learning Partner, CLP) lett. Ezzel a minősítéssel a SZÁMALK a közel tíz éves Cisco oktatási tevékenységében jelentős mérföldkőhöz érkezett. Olyan címhez jutott, melyet számos nagy vezető európai oktatóközpontnak sem sikerült megszereznie: önálló jogon (nem viszonteladóként vagy szponzorált cégként) jogosult hivatalos Cisco oktatások lebonyolítására, és így akár további oktatási partnerek bevonására és működtetésére is. A világ fejlődő piaci régiójában (Emerging Markets) is csak összesen 25-en rendelkeznek ezzel a címmel a több száz Cisco oktatási központ közül.

A SZÁMALK a Cisco Learning Partner minősítés megszerzése alkalmából számos tanfolyamot jelentős bevezető kedvezménnyel kínál az érdeklődők számára a nyári és őszi időszakra.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés