Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sharp elindítja európai IFA online kampányát

Dotkom

A Sharp elindítja európai IFA online kampányát

A visszaszámlálás megkezdődött: még időben az IFA előtt, amely a világ legnagyobb szórakoztatóelektronikai kiállítása, a Sharp technológiai vállalat online is kiállít.

A Sharp új LED háttérvilágítású AQUOS LCD tévéit, és a vállalat környezetvédelmi tevékenységét is bemutató, egész Európára kiterjedő online kampány mottója “csúcstechnológia és szuperzöld”. A weboldalon emellett található egy virtuális kirándulás a Sharp kiállítói standjához, illetve egy animációs film a LED technológiáról.

IFA 2009, Berlin. Az IFA 2009 megnyitásáig a Sharp valamennyi európai weboldalán ketyeg az óra. Az új Sharp IFA online kampány megnyitója egyre közeledik, majd a kiállítás és vásár hivatalos megnyitójával egy időben az összes európai Sharp honlapon egyszerre indul el.

A kampány kiemelt témája az új LED háttérvilágítással rendelkező AQUOS LCD tévék, valamint a cég kiterjedt környezetvédelmi tevékenysége. Az online kampány lehetőséget kínál arra, hogy a látogatók megismerjék, mit kínál a Sharp az idei kiállításon, de magáról a vállalatról is bőséges információ áll rendelkezésre. A honlap részletes grafikus és szöveges háttérinformációt kínál a LED háttérvilágítás működéséről és előnyeiről, emellett a honlap látogatói virtuális látogatást tehetnek a Sharp rövidesen megnyíló, új gyárába, amely Japánban, Sakai városában található.

A további tartalmak között szerepel egy animációs film, amely bemutatja a LED-ek alkalmazását az LCD televíziókban, ezen kívül, egy virtuális kirándulás keretében a látogatók körbejárhatják a Sharp IFA standját. A vonzó, háromdimenziós animációkkal ékesített virtuális séta során információs pontokat érintve a weboldal látogatói részletesen olvashatnak a stand egyes kiválasztott területeiről, miközben a Sharp termékeket is megismerhetik.

A Sharp IFA kampányoldalán mindezek mellett linkek találhatók, melyek a Sharp Youtube és Flickr csatornáira kalauzolják a látogatókat, ahol filmeket, interjúkat nézhetnek, valamint letölthetik a legfrissebb sajtófotókat. Idén az IFA során az LCD technológia úttörőjének számító Sharp a Twitteren is aktív lesz: a Sharp_IFA látogatói rendszeresen új információkkal gazdagodnak élőben az IFA-ról.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés